Snart kommer...

Hellloe!
Snart kommer Alexander hit. Får se vad vi hittar på.
Jag är i alla fall grymt trött.. somnade väldigt sent igå.. tidigt idag* plus att jag har vaknat många gånger av att det har varit så jäkla varmt! Just nu har jag bara lust att gå och sova.. Men då lär jag ju inte vakna när Alex kommer (A) haha.
Aja, nu ska jag dra ut en sväng :) Hejdå ;)


EN SNABB, TRÖTT BILD PÅ MIG JUST NU.


03.00

Hej.
Händer inte mycket alls just nu, det är lite därför jag aldrig uppdaterar. Vädret har varit tråkigt så har bara varit hemma och inte gjort nånting.. Förra veckan var jag ju vid Danderryd två gånger. Och det gick bara bra.
Idag var Alexander här, de är alltid lite trevligt ;) När han åkte hem somnade jag och jag sov ett bra tag..
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Dra och bada eller nåt kanske :)
Nu är jag trött, konstigt nog. Så jag tänker hoppa i sängen nu. byeio


misssse :D
/vicann


Seeg dag..

Heloooj!
Seeg dag. Mår dåligt och har legat i sängen typ halva dan, sen har jag legat ute en liten stund. Man får ju ta chansen nu när det äntligen är lite sol!
Midsommar på fredag. Det är ganska överskattat.. :P Vet inte vad jag ska göra, eller jag och Maja ska åka skrinda på dan ner till fotbolls plan, och kanske dansa lite runt midsommar stången :D haha ^^ På kvällen vet jag inte vad som händer, vill åka nånstans. Annars blir det att vara hemma med alla som kommer hit.

Imorgon ska jag till Danderyd igen.. Ser inte fram emot det! fyfan.. :S Aja, hoppas det går bra i alla fall!
Nu ska jag käka, så vi höres senare :) / VICANNNNNNNNNNN


BILD PÅ MIG OCH JESSICA! :)


/VICANN

Hejsaaan :D
Igår var Alexander och hans kompis här, det var trevligt. Bara att Alexander kittlade mig.. kunde inte andas :O Ha-ha!
Idag har jag varit på Danderyd sjukhus, ska dit nån mer gång i veckan.. INTE TAGGAD ALLS :(..
Nu sitter jag och snackar med Alexander, han har gjort illa sig. Så synd om honom :( <3


KÖPTE NY NAVELPIERCING IDAG :D


mobilblogg ,

Tjatja :) vaknade för en stund sen. Somnade runt 5 imorse så just nu är jag jätte trött.. Aja, idag ska jag som sagt till min syster och äta middag och så, fast de är ju i och försig typ ikväll.. kommer nog bara ligga och spela på mobilen tills dess.. orkar inte göra nånting, vi höres Imorn / vicann :p Haha gammal ^^

hehehehe :PPPPPPPP


Heheh.. lyckat :D


HEJ! / vicann

Skrev ett inlägg igår, men glömde att publicera de.. (A) Bra där..
Igår var jag på grönan med mamma pappa och syster :P Det var helt okej kul.. ^^
Kom hem väldigt sent, så idag sov jag ett bra tag.. men såklart ringer en viss Alexander och väcker en.. då blir man ju väldigt glad... :) eller? ;) Sen har jag typ inte gjort nånting idag.. 
var ute för en stund sen med Tim, Anton och Fredde.. det var ju kul (A) haha.. Imorgon ska jag och Maja dra till Malmen. Kanske ska tältar där, eftersom att det inte blev något idag.. :P Men nu ska jag gå och sova. Så vi hörs imorn ;)


JAG OCH SYSTER I EN HELT VANLIG SPEGEL :)


Studenten.. :)

TJA!
Det var jätte mysigt vid Malmen igår. Det var jag, Kajsa, Malin, Steffi, Borak, Håkan, Hampus, Jesper och Buster där :P Det var några fler också, men dom åkte typ precis när jag kom :P Vi simmade över till andra sidan Malmen, och sen till berget i mitten, och blev nästan attackerad av fåglar.. hahaha! Dom har sina bon där, så dom var helt galna.. ^^ Vi såg deras fågelungar också.. Så söta! Buster räddade också en fågel som typ "flög om kull" HA-HA. Sen grillade vi och sen drog jag hem.

Idag har jag varit på min brorsas student. Sen åkte vi hem och hade massa folk här. Nu har jag nyss varit över hos våra grannar, en där som också tog studenten idag. Så har varit där en liten stund. Men det var så jäkla mycke mygg så jag gick hem. Kanske går tillbaka senare :)

Våran uppdatering är väldigt dålig just nu.
Och sist Maja blogga.. det var ett tag sen. ^^
Men vi ska fixa en dag då vi ska ta massa nya bilder, och så ska vi ta en liten bloggpaus. Och när vi är tillbaka så ska bloggen vara ny och fin. Kommer göra massa nya kategorier, och så ska vi ha tävlingar osv.. :)
Det kommer nog ta ett tag, men det är de värt! :D

Har inget mer att skriva just nu, så ska väll gå och göra något annat kul nu :)
Hejdåå!


EN BILD FRÅN IDAG :D
/ VICTORIA


SOMMARLOV!

Hejhej.
Har inte bloggat på några dagar.. I tisdags var jag på grönan. Det var kul! :D I onsdags serverade jag ju på 9ornas bal, det var ocså häkligt kul! Har kommit hem runt 1 båda dagarna, och idag var det skolavslutning! :D SOMMARLOV! Nu ska jag cykla till Malmen där det är massa folk. Får höras när jag kommer hem ;)


Igår på balen :D


Trötter..

Hellu :)
Gick och la mig runt halv 4 igår och gick upp väldigt tidigt idag. Så nu är jag ganska trött.. Idag har jag inte gjort nånting.. dan har gått väldigt snabbt. Imorgon blir det Gröna Lund. Egentligen vill jag åka på onsdag..! :/ Har fortfarande inte bestämt mig, men antar att det blir imorn i alla fall... Aja, ska dra mig till sängs nu.. natti.


GRATTIS SNYGGING! ;)


KONFIMERAD TJEJ HÄR! :)

TJÄNAARE!
Nu sitter ja o kör poker på fb ;) och lyssnar på nice musik!
Blev ju konfirmerad idag. Känns så bra.. älskar gud! ♥ ha-ha, eller? :)
Sen måste jag städa rummet -.-' och plugga! Gud vad kul. :)
Hoppas ni har roligare saker att göra än mig... byeee!



BÄSTA :D

BIBELN :D

GLASS :D
/VICANN

Hemma från Malmen! :D

Hejhej, kom hem för en halvtimma sen. Har varit ca 7 timmar på Malmen, med massa trevligt folk :) Det var as varmt där och jätte skönt i vattnet! ;) Nu ska jag duscha för jaa.. är ju ganska sandig (A)
Imorgon blir det konfirmation i Riala. Så går och lägger mig ganska tidigt idag tror jag... :) Nattti .


/VICANN


Konfirmation ;)

Hejj.
Har nyss varit i Länna kyrka på konfirmation ;) Imorgon konfirmerar jag mig i Riala. KUL! :) ha-ha.
Nu snart ska jag och Maja cykla till Malmen och bada och bara ha det supernice! :D Sen kanske några andra trevlig folk kommer dit. Alla som vill får komma dit.. :D
Men nu ska jag käka. BYE.


BÄSTA!

SÖTA!


KOMMER MER BILDER SEN // VICANN!


godnatt :)

hallo.
Just nu sitter jag och spelar poker. ^^ Går fett bra.. :) ha-ha!
Sov ju hos Emelie och kom hem idag. När jag kom hem så la jag mig och sola ^^ Somnade ett tag också.. :P Sen åkte jag till Berga och träffa Alexander och 2 av hans kompisar :P Vi åkte ut med hans båt till nån ö och satt där ett tag, sen åkte vi runt lite ^^ :P Sen drog hans kompisar hem, och vi drog hem till Alex och sen ner till fotbollsplan och spela lite :P Sen skjussa han mig till bussen. haha jag faila lite när jag gjorde sms biljett.. Skulle kostat 18, men jag visste inte hur man gjorde så jag bara skrev nått.. Så det kostade 36 i stället.. :) Bra där vicann..! Aja :) Imorgon blir det konfirmation i Bergshamra och på lördag blir det i Riala :)
Nu måste jag gå och lägga mig. GODNATT! :)


Nejmen vad är dehär för nån snygging? ;)


TJENARE!

TJENARE! :D
I torsdags åkte jag ju hem till Emelie :) Vi drog ner till ruggen. Sen hem till henne igen, sen tillbaks till ruggen och busa lite ;) Skrämde Alva och Sandra som var där ^^ haha. Sen drog vi hem till Emelie igen och kollade på film typ :) När vi vakna gjorde vi inte så mke, åkte hem ganska tidigt från dom för att dom skulle ut med sin båt :P







LITE BILDER FRÅN TORSDAGS :D (´/ VICANN


hejsan!

HEJSAN!
Är hos en kompis nu. trevligt ;)
Jag ska sova här och hare myspys.
Uppdaterar mer senare.. :)
HEJDÅ!



maja här :d



hej mitt förstaa inlägg på läängee. jag har ju varit i turkiet. ´tog med mig en söt turkpojke hem som jag nog ska gifta mig med. han är galet bra i sängen.. grrr! hehe ska nog inte gå in mer på de.. ^^ men nu ska jag gå och ha en mysi kväll. tända ljus och käka massa nyttig frukt. Ha e n fortsatt trevlig kväll :) hejdå <3


MVBW HÄR ;)

TTJAAAAA !
Nu har vi rast och sitter nere i datasalen. Vi har matte klockan 12. Jag kom till skolan kvart i 11 idag. För mår inte så bra / vicann.
Idag har vi konfa. Vi ska ta kort ;) Sen konfirmerar vi oss på lördag/söndag :D Trevligt.
Har inte så mycket mer att skriva just nu :) Vi höres senare.! / MVBW



NI HATAR ATT NI ÄLSKAR OSS ;)


RSS 2.0