OHYEAH!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Har nyss käkat. (Y)
Idag åkte jag till skolan och var där typ 45 min sen gick jag upp till macken och tog bussen till Norrtälje. Var hos tandläkarn. Sen gick jag upp till Willys och träffade Ofelia en snabbis :D Vi måste va snart..! Sen åkte jag tillbaka till skolan och hade typ.. engelska och matte. Har ett matteprov imorn som jag inte har gjort. :P
Efter skolan gjorde jag typ inget och runt 5 kom Alexander hit :P Vi var ute och aa gjorde inget speciellt :P
Imorgon ska jag till doktorn.. Skönt att skippa skolan :D
Nu ska jag kolla på total blackout.. haha skitkul! :)


GODNATTT!

Hejhej :)
Har nyss bastat, oh vad skönt :D Och just nu är jag så trött så jag knappast orkar resa mig upp.. Jag och Alva sov ju inte direkt länge.. :P Och 3 ½ timmar på "akuten" är inte så kul det heller.. Sen ska jag dit igen nån gång i veckan på återbesök och åååh orkar inte -.-'''
Juste, Maja är hemma nu :D Och hon är antagligen jätte brun och fin.. och ja e världens blekfis :O roligt värre...
Nej nu ska jag sova! Imorn blir det massa plugg.. och lite bloggning .. GODNATT!

älskar dig


till sjukan...

Hejhej :)
Alva har nyss åkt hem :/ Och hon tog med sig våran kattunge :'/
Nu ska jag till sjukhuset... Så vi får höras när jag kommer hem typ..
Hejdå !


ALVA ME KATTTIS <3

06.53

haloooj
Alva är här och vi har det super myys :D Vi har varit ute och fotat ^^. och inne på chattroulett ;) ;)
Nu ska vi typ sooova snart, börjar bli lite trött.. (A)
Aja, höres ikv :) Nattti


HAHA :D


BLÅSBUBBLOR / V


18års KALAAAAAS :D

Hellllu allehopaa!
Igår åkte jag och Alexandra till marknadsaftonen i Norrtälje. Först var vi på donken, sen gick vi och kolla på när NGF hade sin uppvisning. Vi va med Kajsa E, Steffi och Malin ;) Sen gick vi ner till U-huset där swingfly skulle uppträda. Men han skulle typ göra de kl 12.. Dom andra åkte hem och jag och alex lyssnade på några andra band som spela, sen gick vi upp till flygfyren och sen ner igen. Sem gick vi in, skulle till toan. Och då stog han där :P haha. Men sen drog vi hem. Orkade inte va kvar.. :P Jag sov hos alex och idag kom jag hem typ 10-11 :P

Pierre fyller 18 på tisdag så idag kommer massa hit. kanske Alva kommer :D saknar henne massor!
Men nu ska jag gå och byta om och så.. För dom kommer klockn 3 ;)
Hare super!


BJUDER STORT! :)
så här fina var vi igår... :)


GE MIG SOMMAR!












GODMORGON BLOGGEN!

GODMORGON BLOGGEN!
Bloggningen går inte så bra nu.. Har ingen ork längre. Ligger och snackar i telefon hela dagarna/kvällarna så jag somnar jätte sent. Inte bra.. ^^ Men det kommer nog inte bli så mycket bloggning nu på några dagar, för jag måste verkligen plugga! (A) Men några inlägg kommer det att komma!
Nu har jag nyss vaknat och klätt på mig. Ska nog göra te nu.. Har jätte ont i halsen :( Har nog pratat i telefon för mycket.. haha nejdå :)
Efter skolan så ska jag till sjukgymnasten. Sen ska jag in på Wiillys en snabbis för där ska min sötnos Ofelia praoa.. :D Men nu ska jag draa :) Ha en super bra dag.. :D


Där var man blond ja.. :P

/VVV


godnatt

Hejj.
DAGEN: har varit.. hm ja venne, konstig :) ha-ha
Först hade vi mt, snackade lite och så.. sen hade vi so, då kollade vi på film. Sen hade vi språk då kollade vi också på film, och sist skulle vi ha matte, men vi hade typ ingen matte lärare så vi gjorde lite allt möjligt.. haha.
Efter skolan har jag typ varit ute med några.. och snackat telefon :P sovi lite också.. O:)
Meen nu är jag galet trött så tänker gå och sova.. :) natttttti


HA-HA har bildbrist.. :/
viiicann
*vissel*


GLAAD, ELLER?

Nyss vaknat..
Den här skoldagen har varit helt värdelööös..
Första lektionen så hade vi ingen lärare. Andra lektionen hade vi no, vi var nere vid bilden och byggde stolar av kartong... Sen hade vi engelska, gjorde nått papper..  Sen hade vi SO, då var alla tjejer nere i datasalen jag satt bara och vänta på att våran lärare skulle komma.. men det gjorde han inte -.-' så jag jobbade ingenting. Sen typ slutade vi.
Och jag har varit så jäkla trött hela dan.. fyfan
haha, jag somnade när jag pratade i telefoon.. lyckat.
Just nu sietter jag också och snackar i tele, men ska nog gå ocg sova snart. GODNATT..

hmmmmmmmm ?

Morgonbloggning

Godmoorgon. Gick up klockan 6 idag bara för att duscha.. Det är inte likt mig :O
he-he.
Var tog det fina vädret vägen? :/ Fan regn är inte kul alls ju..
Idag har vi bara tråkiga lektioner.. Typ matte, engelska, sen kommer jag inte ihåg :S No kanske? Aja, skitsamma :)
Efter skolan ska konfagruppen till eftis och "planera" våran konfirmation. Den kommer bli grym.. haha!
´Nu ska jag gå och fixa mig.. Höres ikv :)


sööt ! :D / vicaaaann


chacha bloggen (A)

chacha bloggen (A)

Idag åkte Maja till Turklandet. Så förvänta er ingen bloggning av henne den här veckan :) Ha-ha.
idag har jag legat ute och sooolat. ;) Vart hos sjukgymnasten, och snackat telefoon typ hela dagen ^^
Grymt taggad inför skolan imooorn, ellller ? :) Nej uch, vill ha sommarlov nu..
Aja, ska typ gå och soova nu, godnattttttttt'!


JAG ÄR FAAN BÄST PÅ ATT GÖRA FINA MIIINER :O
ni kan inte annat än att hålla med? ;)


Fiilm+chirre+tele=min kväll :)

Haalooj eller nåt :) Har nyss kollat på film, kollade på Wild things: Foursome. Och jag snackar forfarande i telefoneeen, trevligt. Jag har svullat chips som fan. Så nu har jag dåligt samvete .. :/ hehe.
Jag är astrött. Även om jag sov till 4 idag.. :O Så går väll och sover snart :) Sista inlägget för i kväll.
godnattttt, :)

hahahahaha bjuder på en till fin bild idag :D / VICANNNNN


- / VICANN

helllå :)
Har inte bloggat på ett tag.. Har typ inte haft tid. Och varför inte Maja bloggar har jag ingen aning om.. skitunge.. :( ha-ha :)
Vaknade klockan 4 idag.. Det var ju lyckat :) Just nu snackar jag i telefooon, som jag har gjort ca.. hela dan :) trevligt värre. Jag orkar verkligen inte blogga just nu. Så vi får höras sen. :)


HAHA,
- bjuder på den :)


Sooovit.. ^^

Heeeej :) Har sovit idag igen :O Går inte att motstå sängen när man kommer hem från en trååkig skoldag! Skolan idag har suuugit! På morgonen så var jag så trött, så jag orkade inte jobba på svenskan eller engelskan. På NOn var det någon som drog i nöd duschen ^^ Så en bit av lektionen gick bort. Och restan kollade vi på nån film. Sen hade vi EA. Då låg jag ute och läste.
Imorgon ska jag Antagligen vara med Sara ;) Trevligt värre!
Nu ska jag typ sitta vid datan ett tag, sen gå och ducha. Sen antar jag att jag får lägga mig och läsa i engelskaboooken... -.- Aja, heejdå.

När jag kom hem idag gjorde jag jordgubbsmilkshaake, och det var inte lite gott :O


/ VICANNN


Godmorgon! eller säger man kanske godkväll.. :)

Vaknade typ 8a ^^ Har sovit typ 3 timmar nu. Och det är inte bra alls. Eftersom att då somnar jag för sent och kommer inte upp på morgonen.. :) Fast idag gör det ju i och försig inget för att jag kommer ändå bli tvungen att ligga och läsa en engelskabok hela kvällen.. Jag har knappast börjat läsa i den och imorn ska vi snacka om den. Vi hade ett oförberätt prov på boken i tisdags.. Det gick ju inte alls.. :)
Jag har inte bloggat så mycket nu eftersom att vi har haft mycket prov och sånt.. Så jag har inte haft tid eller ork. Och nu är jag så trött att jag knapppast orkar skriva här.. Dagen har varit helt okej. I Skolan hade vi först syslöjd, jag håller fortfarande på med ett broderi som vi började med efter jullovet tror jag ^^ Men snart är det klart :D Wie.. Sen hade vi gympa, vi körde brännboll. Fast olivia sköt och jag sprang. Tennisbollen vi hade var helt sönder.. Så vi slutade köra efter ett tag och gick in istället. Inne gjorde vi lite vad vi ville. Sen hade vi Matte och våran matte lärare är i Polen, så vi hade vikarie och fick göra typ vad vi ville. Jag och Jessica spelade kort med Först Håkan, sen steffi och Linn :P Sen hade vi SV. Vi håller på att skriva en Rapport om islam -.-' Men jag Jessica, Håkan och Tobias satt i klassrummet och alla andra och läraren satt nere i datasalen. Kan säga att vi jobbade inte så mycket.. Vi hade mycket roligare än så.. hahah!
Det här inlägget tog mig ungefär en halv timma att göra... :)
Men nu ska jag snaaart logga ut och lägga mig och läsa. Godnatttttt :)

BILDER FRÅN IDAG :D



SöTA TJEEJOOR

HÄR HAR VI NÅGRA RIKTIGA SNYGGIGAAR ;)



/ VICANNN


Varför bloggar inte Maja? :o

Om ni undrar varför Maja inte bloggar: så är det för att hon har haft problem på blogg.se det har typ inte gått att publicera inläggen och sånt.. Men snart så blir det nog bra.. Får bara hålla tummarna :)
Saknar ju henne här på bloggen :'(


Godnatt :)

Heej :)
Imorse hade jag jätte ont i ryggen så jag gick upp och tog en alvedon sen gick jag och la mig igen ^^ Fast jag gick upp sen och tog halv 11 bussen till skolan :P När jag kom dit hade vi NO-prov. Det gick inte så jätte bra.. Sen hade vi engelska, vi hade ett oförberätt prov på en bok vi läser.. som jag hade glömt läsa O:) Sen hade vi Matte, och sen slutade vi. Jag skulle egentligen till sjukgymnasten idag, men så blev det inte. Istället har jag varit hemma, kollat på tv och soovit.. Och jag måste gå och sova nu för annars kommer jag inte upp imorgon... orkaaa. Vill ha sommarlov nu! Eller helg skulle faktist räcka i det här fallet.. Aja Godnatt på er ! :)
En fin bild på mig, trött och sliiten. :D /vicannnn'


nu blire jordgubbar och plugg ;D

Kom på att jag har NO-prov och MA-prov imorgon.. Så nu ska jag i alla fall plugga på NO-provet, men jag känner att det inte går så bra.. Hur ska det här gå :S ?
Aja, vi höres imorn :)


MUMS :D

EN FIN BILD PÅ MIG JUST NU :) helt ofixad..


Helgen ;)

Hellu. :)
I fredags åkte jag ju till en kompis. Var med han och hans kompis ett liten tag, sen gick hans kompis och vi typ kolla film och åkte ner till berga centrum en snabbis och fixa en sak. När jag skulle hem hade mitt busskort slutat gälla ^^ Så jag sov i berga :P Dan efter kom mamma och pappa och hämta mig och vi åkte och handla. Vi köpte huuur mycket godis som helst ^^ tjockisar. När jag kom hem så grillade vi och hade de super mysigt. :) På kvällen kollade jag en snabbis på Eurovision Song contest och fixade med massa bilder.. Har verkligen för mycke bilder..t! Måste ta och rensa nån dag! :P
Idag (söndag) Så har jag inte gjort något speciellt alls.. Jag har typ sovit hela dagen.. Det har ju regnat och allt :/
Det var i alla fall min helg.. Glöm inte ställa massa frågot till oss :)


Jessicaas :D


Bara jag..


/VICTORIA WILSSON


Fredag den 13:e..

Hellloe.. :)
Känns kanske inte så jätte bra att man ska iväg idag och så.. Det är ju fredag den 13:e :O Får väll bara hoppas på de bästa ;) Aja.. Idag gick jag upp väldigt tidigt.. Mamma väckte mig kl 20 över 7 och ba "bussen går snart" -.-' Sen ropa hon på mig runt 9 och ba "jag åker till norrtälje halv 11" Sen vaknade ja av att ***** ringde mig, så då gick jag upp,. :) Jag ska ta bussen som går kl 13.05 tror jag, om inte senare.. :P Sen kommer jag väll hem i kväll. Uppdaterar mer då ;) Seeeees /v
Facelook kommer..


Toorsdaag :)

HELLLUUU BAABES. !
Idag är det toorsdag och jag är på gaaalet bra humöör! :D Tyvärr kan jag inte säga varför. :)
Idag har jag varit i skolan, vi har haft svenska redovisning och det gick bra. Sen har jag haft SO-prov. Och det gick också bra :) På matte provet jag gjorde igår fick jag 19/20 (Y) Sen har vi NO och Matte prov på B-delen på måndag :P Och imorgon är vi lediiiiga. Så jävla sköönt!! ;) Och imorn så ska jag åka och träffa LARSGÖRAN :) Trevligt värre! Efter skolan idag var jag hos tandläkarn, och jag har inga håål ;) hehe. Sen när jag kom hem. Typ kvart i 6 så la jag mig i sången och dog lite.. Hade så jävla ont i ryggen så jag kunde inte ens gå upp och äta.. Efter ett tag somnade jag och så vaknade jag för en liten stund sen. Och jag drömde VÄRLDENS ROLIGASTE/KONSTIGASTE DRÖM.. hahaha asso seriööst! Heelsjukt... XD omgomgomg .... :)
Jag är på konstiigt humöör nu och vill göra nåt kul.. fast jag kan inte göra så mycket eftersom att jag knappt kan röra mig.. Livet är hårt ibland! Jag ska skaffa mig en personlig masör.. Går ju iof hos sjukgymnasten och får massage osv.. Men det är bara typ nån gång i månaden och känner att jag behöver mer än så :O
Aja.. det får väll ta och fixas eller.. `? ;)
Nu är det Melodifestivalen.. Och Eric Saade sjöng nyss.. Tror inte han kommer gå långt asso :O
Aja, nu ska jag gå och fixa lite grejer. Sen kommer jag nog tillbaks till datan ;)
HEEEEEJDDÅÅÅ ;)



/vicannnnnn


Jag och Alex b....

FILM FRÅN NÄR JAG OCH ALEXANDRA BADADE IGÅR :D
det var skiit skönt! ;)


Äntligen.. :)

Hejhej :) Äntligen funkar blogg.se som vanligt igen.. :)
Vädret är UNDERBART! Fast det skulle tydligen regna lite imorn och på fredag.. :O Men lite regn är bra.. :)
Idag har jag varit i skolan. Har haft syslöjd, men var galet trött så orkade inte göra så mycket (A) Sen hade vi jumpa, vi var ute och körde brännboll. Har inte kört det på ett braaa tag, så jag kunde knappast träffa bollen (A) hehe. Efter det hade vi matte prov. Och det var hur lätt som helst! Även om jag nästan inte jobbat något i matteboken så kände jag mig väldigt säker :P Sen hade vi svenska och jag och Alexandra jobbade hela lektionen.. vi är stolta..! :)
På lunchrasten gick jag och Alex ner till sjön och tänkte bada fast vi la oss och sola i stället. :)
När jag kom hem så la jag mig ute i solen på en gång. Sen somnade jag och vaknade vid halv 5. Då käkade jag sen åkte Jag, pappa, Sonja och hundarna till Largen. Jag tänkte inte bada först men sen så gick jag ut en bit i vattnet och simmade tillbaka. Sen låg jag i vattnet minst en kvart.. Bara låg där, och det var inte direkt varmt. Men det var as skönt! ;) hehe. Jag laddar upp en video snart från när jag och Alexandra badade igår ;) Kanske nån annan video också.. vi får se :)
HARE BRA.! :D


hihihi :)


Har inte bloggat på ett tag pga...

Hejhej, Har inte bloggat på ett tag pga att inläggen inte har publicerats.. Blogg.se höll ju på att fixa om. Men nu tror jag det ska funka :)
Idag har jag varit i skolan. På språket satt jag och Alexandra ute, sen gick vi ner till sjön och la oss på bryggan. Schteeek. hehe. Efter skolan åkte jag och Jessica med Alex hem, vi drog ner och badade. Det var assköönt! ;) Sen rodde vi ut med båten. Sen gick vi tillbaka till Alexandra, åt, hoppa studsmatta och plugga lite matte eftersom att vi har prov imorn :) Jag kom hem runt 9 och nu har jag precis duschat.
Blev bara ett snabbt inlägg nu för att jag tänker faktist gå och sova nu. Är galet trött.
GODNATT :)
/vicann


GLASS :D

Jessica och Alexandra.

HA-HA

Alexandra Jag och Jessica åkte till andra sidan. Sen tog Alex båten och lämnade oss där.. :) Hahah. vi fick simma tillbaka... nejdå, vi beställde "taxi"


Har varit på båten.. :)

Helllo. Kom nyss hem från en sväng med båten :)
Vi har flyttat den från Åkersberga till Bergshamra :P Vi har åkt typ 2-3 timmar :) Jag försökte sola lite, men det blåste ganska kallt.. Men lite solning blev det i alla fall :)
Klockan 5 ska jag cykla ner till Lundbyvallen och kolla på fotboll ;) Trevligt, Sen vet jag inte vad som händer :)
Men vi höres ;)


En bild från idag :P
/VICANN


låång daag

Hej, Kom hem 11 istället för 10 som jag sa.. Men det har faktis varit kul :) Vi har gjort massa olika stationer eller vad man säger... Allt från att få fastbundna ögon och gå hinderbana till att bara suttit och "chillat" hahah.. :) Det var jag Maja Buster och Sebastian i vårat lag från riala/länna. Sen var det några andra med oss också. Sen hade vi ju skönaste killen med i vårt lag! Mark.. hahha sjuk kille.. xD Vi vann tyvär inte.. men vi var ändå bäst :D Nu är jag så himla trött så jag tror jag döör.. Så nu tänker jag gå och sova :) Godnatttiis. / vicann

Konfakampen ;)

Hejhej, idag äre Konfakampen i Hallstavik. Vi ska mötas vid bussen halv 12. Så nu håller jag på att fixar i ordning mig och sånt.. Jag kommer att komma hem ungefär 10 ikväll. Så skriver väll mer då :)
Hareee super bra :)


En snabb bild på mig nu ^^ / vicann


Brandstationen.

Hejhej, Igår var ju klassen på studiebesök på Brandstationen. Jag tycker faktist att det var ganska kul. Vi fick gå runt i 4 olika stationer.

1: Det var en docka, två saker med slangar i, och två saker med syre i som man sätter på ryggen. Och så skulle man bära över allt till andra sidan och tillbaka. Och bara den där saken med slangar i vägde 30 kg :P
2: Sen gick vi till en kille som berättade om en mc-olycka som hände för några år sen i Rimbo. Och det var hemskt.. Killen som var med i olyckan blev brännskada, bröt benet på 6 olika ställen. Ni vet styret på en Motorcykel, han som berättade om det här gav oss en järnstång. Och så skulle vi försöka bryta av den. Men det var omöjligt. Men killen i olyckan hade brytit av den när han krocka med bilen, mc:n stannade ju kvar och han flög fram, och styret sitter ju framför benen så det hade brutits av hans ben. Hans arms nerver och muskler och sånt drogs ur ryggen, så armen bara hänger där och han har ingen känsel i den. Så han har bara en användade hand. Sen blev han hjärndöd.. Och hans knäskål blev krossad. Och när läkarna hade "fixat" den så fick han lära sig gå på nytt.. Och det tog några veckor. Och sen när han väl hade lärt sig gått. Så såg läkarna att benet inte var helt bra, så dom fick "fixa" om allt igen. Sen fick han lära sig gå ännu en gång. Och när han hade lärt sig gått.. Så såg dom igen att det inte var helt bra, så dom gjorde om allting igen. Och han fick lära sig gå igen.. 3 gånger under bara några månader..
Och den här olyckan skedde ändå bara i 50 km/h.. Han kom körande och så var det en bil som backa ut..
Det han som berättade ville säga är att vi skulle tänka på att vara försiktiga och att det kan hända oss när som helst osv.. Sen sa han "jag vill gärna träffa er igen, men fan inte i nåt jävla dike!" ^^
3: Sen gick vi till en kille som lärde oss HLR hjärt och lung räddning. Vi var den bästa klassen tydligen ;). Han berättade också hur man skulle göra om man hittad nån liggandes på marken osv.. 
4: Sen gick vi till en kille som berättade om olyckor och hur man skulle reagera på olyckor och sånt.. Och han visade två filmer, en med en bussolycka. Och filmen jag la ut igår. Sen gick vi ut. Och så skulle vi vänta vid ett ställe. Sen kommer han springandes "hjälp hjälp, kan ingen hjälpa mig" osv.. och hade "panik" så vi började gå/springa efter honom och så låg det två dockor och brann och några sprang och släckte det sen komer han mot mig och ba hänger sig över mig och sen ramlar ihop på marken.. Och vi typ ääh hahah vad ska vi göra.. Kan ju inte säga att vi tog det helt seriöst i alla fall ^^ Men vi la honom i stabild sidoläge.. Och så. Haha, sen gick han upp och så snacka han lite, sen skulle vi släcka några brinnade dockor, sen släcka med brandsläckare på eld.. Sne slutade vi :) Men det var faktist kul att prova på. Och jag skulle nog tänka mig att kunna bli brandman när jag blir stor ;) (A)

Jag missa bussen i morse, det är därför jag sitter och skriver här nu O:) Men nu måste jag fixa i ordning mig för nästa buss går om en halvtimma.. jag säger bara en sak.. NIIINJA!
/vicann


Bilolyckor..



Den här videon är hemsk. Den kanske inte är på riktigt, men det kan hända vem som helst när som helst.




Jag har själv varit med om en bilolycka, Och här är bilden på våran bil efter olyckan. Men som tur var klarade sig alla som åkte med. Det vara bara jag som fick nackskada. Men det är ingenting jämfört med vad man ser på den här videon.
/Vicann.


.

You tell me this is for the best
So tell me why am I in tears?
A world so far away, and now I just need you here


Snackar tele ;)

HejHej. sitter nu och snackar tele med S, trevligt.
Jag är typ lagom trött.. deppig osv..
Idag har jag vart i skolan sen på konfan, de var väll lika kul som alla andra gånger. På lördag ska vi på typ konfakampen, det ska bli kul faktist.. När jag kom hem somnade jag typ på en gång och vaknade vid 8a, så jag kommer inte kunna somna på ett tag.. men jag är glad i alla fall... eller? :)
Aja.. vi höres imorn...
/vicann


Dansande galning.. hehe

Som dom flesta såg imorse snöade det.. Dom som inte såg det ute såg det antagligen på facebook ;) ha-ha.
Jag blev i alla fall jätte sur imorse när jag såg att det snöade.. Varför liksom? Är det inte sommarn som ska vara påväg nu? :S f.ö.r.v.i.r.r.a.d hehe nejdå.. men nu ska jag sluta skriva om den jävla snön.. :)
Idag var det ju skola.. orkar inte skriva om den för den var lika tråkig som alla andra dagar.. Fast i och försej var det kul på hemkunskapen med Maja och Jessica. Vi gjorde piroger ;) Sen på engelskan med Maja och Hampus.. hahahah x)
Nu är jag hemma och har nyss gjort banan milkshake. Med daim oboy. Ohfyfan vad gott! Kunde inte sluta dricka när jag väl börjat.. hehe. Sen har jag dansat runt som en galning och min syster kolla på mig som om jag är helt dum i huvet ;) Men jag vet att hon tycker jag dansar galet snyggt! ;D he-he.
Men nu ska jag dansa vidare så höööres vi ;) PUSSHEJ PÅ DIN RUMPPASTEJ... :S


HEHEHEHE MUUMS FILLIBAAAABA
(jag mår bra) hihi


Brottom!!

Sry för dålig uppdatering har bara inte hunnit/orkat. ^^ Men jag hinner inte nu heller för först sa ja ta in hästarna sen så ska Justin Bieber vara med på csi och det börjar om 19 min ! Så ni får ha det då trevligt! byeee /MAJA


Bild från indpelningen av csi! :D <3


UT ! /vicann

Har nyss käkat bullar som min systers kompis har bakat och tagit med sig hit. Muums fillibaba ;)
OCH NU SKA JAG UT TILL LITE FOLK. HARE SUPERNICE :)



JUST NU ^^

Goomorgon ;)

Goomorgon ;)
Igår somnade jag typ 10. Och idag vaknade jag runt 12. Så jag har sovit i ca 14 timmar.. galet skönt ;)
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske ska till Edsbro, fast jag tror inte det blir något.. Annars ska jag bara vara hemma och tagga tills skolan imorn.. :D Nej fan vad tråkigt.. Fast i och försej så går vi typ bara 5 veckor i skolan sen är det SOMMARLOOV! Galet nice! ;)
Nu har jag precis käkat frulle och nu ska jag typ gå och klä på mig, sen så tror jag att ja ska fixa lite saker till bloggen ;) Så att den blir lite roligare :) BYE :)
/vicaaaaaaaaaann

HEHE


Om Valborg med Maja ;)

HEJ HALLÅ! :)
Valborg spenderades hos Majsen. :)
Jag cyklade dit kl 5 och då grillade vi massa kooorv ;) mums. Sen var vi vid deras brasa en stund, sen ungefär kl 8 cyklade vi upp till brasan vid stallet. Det var typ inga roliga folk där :P Sen när alla hade dragit där i från så var vi kvar ett litet tag med Simon och Håkan.. ha-ha ^^ Sen cyklade vi hem och kollade på film. Först kollade vi på flickan som lekte med elden. Den var granska bra, sen kollade vi på beck. :) Efter det var vi inne på chattroulette och skrämde massa folk.. hahahaha!
Klockan 6 på morgonen gick vi och fixade frukost och så cyklade vi upp till Malmen och hade det mysigt. Fast det var ganska kallt. :P Vi cyklade hem runt 8/halv 9 kanske. Så skulle vi kolla på film, och vi skulle inte sova. Fast båda somnade på driekten.. ^^ Sen vaknade vi runt 4-5 och då gick vi upp och käkade tacos, sen ut till studsmattan och hoppade ett tag. Sen cyklade jag hem och nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag nog sooova... :)
Fast nu kom jag på att vi har ingen skola imorn.. :D Hur sköönt?
Aja. Det var våran valborg. Nu ska jag dra så höres vi imoorgon :)


I morse. HUR MYS? :)
/VICANN


Mot Malmen

Nu drar the MVBW till Malmen för att käka middag :D :D see you l8er alligater ;) ;) ;) ;) ;)

RSS 2.0