Maja is back!

Har inte kunnat blogga eftersom min data har vart trasig, men nu e den fixad! :D

Har vel inte hänt så mycket sen sist.. Fast förra veckan var jag iaf i Sälen med Fanny. Det var as kul, vi sprang runt och busade hela tiden :$ haha nej då (A)



Idag har jag iaf ridigt sen så vart i hoss polisen och fixat nytt pass. Sen nu sitter jag här och har tråkigt ska vel hitta på något, om jag orkar resa mej. ;) 
På Torsdag så åker jag upp till Sälen igen och då häger Fanny med igen lär ju bli gal1 kul! :)
Har inte så mycket mer att skriva nu så:
 SEE U LATER! ;)

                                                                                                    / MAJA  





hos alexandra

Tjatja, är hemma hos alexandra. Jag har varit där sen igår.
Ikväll har vi varit vid skutan, det var nån innebandy turnering där. Det var inte speciellt kul men..
Jag orkar inte skriva så mycket just nu. Jag får skriva mer sen när jag kommer hem.
HEJDÅ


TEE TIME'


Hejhej,

Hejhej, Det har varit en helt vanlig dag idag. Jag tänker inte skriva så mycket nu för jag är jätte trött.
Skolan: Först hade vi svenska, vi gjorde ett läsförståelse test och sen läste lite i boken, sen hade vi engelska vi gjorde typ ingenting, sen NO. Vi hade prov på "ljus". Det gick inte speciellt bra eftersom att jag inte har pluggat så mycket.. Sen skulle vi ha EA men alla lärare och kolla en liten stund men sen gick vi, sen gick vi tillbaks sista stunden. Nu tänker jag lägga mig och kolla på tv, senare kan jag ladda upp nån bild från idag.
HEJDÅ!


goo'natt

Skööönt att duscha.. haha ^^
jag har inte pluggat nåt till provet eller läst nåt än.. inte okej!
Nu tänker jag faktis gå och sova.. goo'natt

Jaag har hittat min kamera laddare så nu blir det nya bilder på bloggen, i stället för gammla ;)

JAG VET ATT JAG ÄR EGO OCH LADDAR UPP BILDER BARA PÅ MIG SJÄLV!


TjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTja...

TjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTjaTja.
O
nsdag idag, för er som inte hade nån koll.. :)
haha dagen har varit heeel lung! Skolan gick skiit bra, skötte mig jätte bra! Var på alla lektioner och var jätte snäll mot lärarna :) hahahhahha vem försöker jag luura.. Nej nu var jag tråkig.. O:) aja, kan berätta lite om dagen..

Skolan:
Först hade vi syslöjd, vi brodera.... inte kul! Fast gjorde inte så mycket idag. Efter slöjden hade vi Idrott, vi körde "Busungarna" inte heller speciellt kul, jag var med en liten stund. Sen satt jag och kolla på. Sen var vi kvar i gympasalen en liten stund, sen drog vi och åt. Potatisbulllar, = muums.. :) Aja, efter lunchen hade vi MA, vi blev utslängda från lektionen... fast sen gick vi tillbaka, och jag jobbade lite, just nu fattar jag ingenting i matten.. haha ^^ sen hade vi Svenska, vi satt nere i "Ubåten" (ett klassrum) och läste boken, "i taket lyser stjärnorna"
Idag fick vi skäll av städtanterna 3 gånger, haha, sen av typ alla andra lärare vi had också.. allt som vanlig då :) (Y)

Konfan:
Efter skolan var det konfa, alltid lika kul :) hahaha, vi satt och snacka om... hmm typ några slags ord. Sen gjorde vi typ teater på ett "dop" och ett "giftemål" haha. Sen snacka lite om Konfalägret när vi ska åka skidor.. börjar bli liiiite taggad! :D

Men nu ska jag hoppppa in i duschen, sen ska jag plugga till NO prov som vi har imorgon !? Sen läääsa i "i taket lyser stjärnorna" -.- Heeejdå

BILD FRÅN TYP SOMMAR 2008,


Trötter.

Jag är skit trött men orkar verkligen inte gå och lägga mig, jag skulle kunna vara uppe hela natten. Men då blir bara mina föräldrar arga på mig.. haha.
Aja.. jag går väll och lägger mig nu då...............
G
O
D
N
A
T
T


tjaaaaaaa.

tjaaaaaaa.
Skolan:
Först hade vi MT, vi snackade om engelska lektionerna som just nu inte funkar.. haha. Sen hade vi HK, förra gången planerade vi varmrätt och efterrätt som vi skulle göra. Och idag lagade vi de. Vi gjorde Hasselbackspotatis med fläskotlett och sallad. Till efterrätt gjorde vi gino, det är typ som fruktsallad, fast man river vit choklad över och har den i ungnen. Det var skitgott ;) Aja, sen var det två tjejer från RFSL tror jag det hette, dom snackade med oss i 1 och 1 halv timma. Kuuuul. Sen hade vi MA, fast jag jobbade inget.
Norrtälje: Efter skolan drog jag och Alexandra till Norrtälje vi skulle till UMO, men när vi kom dit såg vi att dom hade flyttat ställe, så vi drog upp till Flygfyren, satt där en liten stund sen drog vi till Donken käka cheesburgare, sen gick vi och leta efter UMO, sen va vi där en liten stund och efter gick vi tbx till donken i ca 5 min, sen gick vi ner till bussen. Nu sitter jag här och lyssnar på musik, mår inte speciellt bra men jag klarar mig.

NÄSTA VECKA ÄR DET SPORTLOV, DÅ JÄVLAR ;) heeejdåå.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


cahcha bloggen ;)

chacha bloggen ;)
Vaknade för en stund sen, jag har sovit sen typ klockan 5, greeeat! Jag kommer nog inte somna på ett bra tag.
Aja, Idag var jag i skolan, först hade vi so, haha. Efter so:n så såg jag och Maja att det fanns kakor kvar från i fredags, först fråga vi om vi fick ta. Och så tog vi två var och går där i från. Sen kommer vi tillbaka, och tar kakburkarna och drar där ifrån, och våran lärare säger ingenting. Sen sprang vi iväg och käka upp alla kakor, vi hade skit kuul! hhaha. Och så går vi tillbaka och lämna tillbaka två tomma burkar.. undra vad våran lärare tycker om oss.. haha!
Sen hade vi NO och vi hade fyllt en kondom med vatten och så satt Alex med den innanför jackan, och så råka hon spricka den. Så det rinner ner vatten på hela henne på hela hennes byxor. Hahahahaha, fan vad jag garva!! Typ alla trodde hon hade kissat på sig.. haha.
Sen hade vi rast och engelska, sen Matte. Efter skolan drog jag och Alexandra till eftis.. Hahahaahahah, vi hade sönder två kondomer med vatten i. Så det blev helt blött, först på en madrass, sen på pingisbordet och golvet.. Och vi ville inte säga något till Annika och Majsan så jag drog ner och hämta massa papper, fast det räckte inte så vi typ torkade med dynor.. haha, ojojoj..

Nu sitter jag och kollar på Big Brother i alla fall ;)

N
A
T
T
I


BILD FRÅN ALLA ♥ DAG

bara så ni har koll lixom

godmorgon

Godmorgon.
Wiihoo idag är det söndag... skola imorn! Det är det bästa som finns typ.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker te O:) Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, antagligen ligga framför tvn. Jag är trött hela tiden nu, så jag orkar inte göra så mycket mer än att sova kolla på tv eller datan typ... haha. Aja..
byeyeye.

MIN KAMERA SLADD ÄR PÅ RYMMEN,
den har varit borta typ nåra veckor nu.. :'( säg till om ni ser den nån stans.

film.

HAR NYSS KOLLAT PÅ FILM. DUE DATE, HAHAHA. SJUUK FILM SÄGER JAG BARA!
nu blir det sängen faktist. nattti / v


Melodifestivalen.

Hejhej,
Aa idag har jag som sagt sovit. Låg i sängen ända tills vi skulle äta. Vi åt tacos, muums.
Nu sitter jag här med syster och kollar på Melodifestivalen. Det var mycke bättre när man var mindre, tycker bara att dom sjunger barnmusik.. haha.
Nu ska jag kolla vidare. BYE / V


MORGON BILDER.

MORGON BILDER.



Säker men Osäker..

Hejhej, vaknade för en stund sen. Det känns inte som att den här dagen kommer bli så bra... Jag har lust att bara ligga och dra mig i sängen hela dagen..
Sitter nu och kollar ut genom fönstret. På all j*vla snö. Kan den inte bara försvinna? Aja, solen skiner i alla fall.

Idag har jag ingen aning vad jag ska göra. Alexandra vill att jag ska komma till henne, men jag vet inte hur det blir med de.
Om inget speciellt händer så får jag väll ligga och läsa i svenska boken. Och sova lite, hela natten har jag legat och tänkt på en sak, på hur jag ska göra. Och jag är ganska säker på hur jag ska göra nu, men jag är fortfarande så himla osäker. Så som vanligt är jag jätte trött.. Aja, nu ska jag äta fruukost. HEJDÅ!


bara tog nån bild.

01.41

nej nu går jag och lägger miig..
- godnatt!


Ostbågar.

Heeejhej,
Kom hem för en stund sen, från riala discot.. hahah. Drog dit för att träffa Alva och Emelie. Fast Alva kom inte :/ Men det var kul och träffa Emelie i alla fall :) Först var jag med Jessica, Olivia och Kajsa, men dom drog efter ett tag. Och det kan jag förstå, det var inte speciellt kul däär.. Fast vissa saker var ju lite kul.. haha :p 
Nu är jag i alla fall grymt trött efter att ha dansat med småttingar.. haha.
Bye! /v


/Skolan.

hejhej.
Sitter nu i skolan och har elevens val. Orkar inte göra nånting just nu..
Vill bara hem, är sjukt trött.
HEJDÅ


jag och alexandra.





BESLUTSÅNGEST

LäSaLäSaLäSa..

HEJ
Kom nyss hem från skutan, åkte dit med Alexandra. Vi var med Rasmus och massa andra folk :) Det var väll trevligt där.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och LÄSA! Jag som helst bara vill sova just nu. Menmen..
Först ska jag läsa 5 sidor i fysikboken, sen typ 100 sidor i "i taket lyser stjärnorna" :O Det var mer än jag trodde..
GOD NATTTISH

/

Ingen solning idag.

tjoho.
Blir ingen solning idag. Alexandra hann inte.
Så nu blir det först en promenad med hundarna sen lägger jag mig och läser.
bye.


DUNDER - ALGOT


Studiedag

HeiiiiiiSAN :)

Idag har vi studiedag, som jag helt hade glömt bort igår. Jag gick och la mig tidigt och satt på väckarklockan och allt, om inte Rappe hade sagt nåt så skulle jag ha varit i skolan nu.. Helt själv, hhaha. 
Det ända vi har att göra är att läsa några sidor i "i taket lyser stjärnorna". Sen läsa typ 5 sidor i fysikboken. Jag och Alexandra ska dra in till Norrtälje idag och sola! Jag vill bli bruuun ^^. Sen ikväll kanske vi drar till skutan, trevligt.
På fredag är det disco i Riala skola.. ha-ha. Det är typ 5-6or som har det, men jag funderar på att dra dit bara för att det är så galet kuul! Hahha, nej men Alva och Emelie ska dit, och det var ett bra tag sen vi träffades.

Nu ska jag ut i bastun innan jag och alexandra drar till norrtälje!


JAG OCH ALEXANDRA PÅ ALLA ♥ DAG!
jag älskar dig!

Tisdag !

Hejhej.
som vanligt har det bara varit en vanlig skoldag idag, hade först "mt" snackade massa, sen hade vi "so" snackade och svarade på frågor, sen hade vi "språk" jag och Maja har bytt till B-engelska. Men idag var jag med Alexandra på tyskan, vi hade suddkrig med Buster och JP. Efter det hade vi "matte", där hade vi matteprov B-delen. Kändes inte så jätte bra, men jag har ju ändå redan godkänt på det från A-delen :P
Efter skolan åkte jag hem. Har typ inte gjort nånting, har så grymt tråkigt. Jag som hade hoppats på att dra till skutan ikväll, men pappa kan inte hämta. Så jag får stanna hemma :'(..
Nu så sitter jag och syster och dunkar musik, haha.
Men nu så ska pappa ha datan. Vi HÖRES.


Bild på mig från förra vitern ^^

Sweet dream or a beautiful nightmare.

Tror jag går och lägger mig tidigt idag, eftersom att igår hade jag jätte svårt att sova så nu är jag galet trött..
Japp så får det bli. GODNATT.

Glad alla ♥ dag

Blev en snabbdusch... :) 

Idag är det ju alla ♥ dag, och som jag sa igår så tyckte jag att de inte var något speciellt om man inte har pojkvän, men nu har jag ju sån tur att jag har Rasmus :) ger mig choklad och allt, han är söt han :)
Idag har jag inte gjort något speciellt, skolan sen åkte jag hem..



Jag är galet trött, kunde inte sova inatt. Jobbigt värre :)

Kul att Maja inte bloggar.. :/ Sen så kommer jag inte träffa henne nåt mer förens nästa vecka. Imorgon ska hon till tandläkarn, på onsdag ska hon provrida en häst och sen på torsag drar hon till sälen och kommer hem på söndag.. Men jag får väll komma på något sätt att klara mig på.. :)
Nu ska jag till syster och vara lite social :) pusshej

brb duschen

brb duschen.
skriver om dagen sen ;)

hemma nuu ;)

Tjaaaaaaaaaaa.

Kom hem från Alexandra för ett tag sen :) Vi hade grymt kul! vi faila stort!! Vi låg uppe i stugan och snackade i telefon väldigt länge i går, hahaha gud! Men sen gick vi upp till huset, satt oss vid datan. Hahah vi var inne på chattroulett, det var en kille där som satt och spelade gitarr och sjung, han var skiitbraa! :P
Idag vaknade vi typ vid 1, satt vid datan ett tag sen hängde jag med henne och red :) Först red vi ut, och sen lite på banan, det var jätte kul. När vi var klara i stallet så kom pappa och hämta mig, och nu har jag precis käkat.

Imorgon är det ju alla hjärtans dag ♥
fast jag tycker inte dwet är något speciellt igentligen.. Eller det är ju anorlunda om man har en kille, men annars är det ju inge speciellt alls? :P

Jag vet nu varför Maja inte bloggar nåt. Hon har fått virus på sin data :/ inte kul!

Men nu ska jag gå och göra något kul med min syster :D
Byee.
 
SYSTER :D


/vicann ;)

Heej ,
Jag tänkte blogg igår men "hann" inte, eller jo.. fast när jag väl loggade in på blogg.se så fick jag reda på att alex skulle hämta upp mig och så skulle vi åka till skutan, så jag fick lite bråttom. Men i alla fall. Dom hämtade upp mig och vi åkte till skutan, va med nåra sen efter satt vi utanför och snackade lite, sen åkte vi hem till Alex, snackade i telefon osv.. hahahah vi hade sjukt kul xD Vi gick o la oss typ .. ingen aning, men sen idag har vi inte gjort så mycket, typ satt vid datan, sen skjussade dom hem mig för dom skulle iväg. Sen har jag typ inte gjort nånting.

Nu sitter och lyssnar på musik och keeeekar gooooodiiis :D När pappa kommer hem så ska han skjussa tillbaka mig till Alexandra, om hon kunde ;) treevligt. Känns så bra nu.. förut var vi varje dag, sen så "gled vi i sär" helt och hållet.. var aldrig, men nu har det börjat bli som förut igen, och det känns bara så braaa :D :D haha, aja nu ska jag draa :)

byyyyyyyyyyyye

(kan inte ladda upp bilder från den här datan, hela internett cpar sig så :S.)

blogg.se suuuuuuuuuuuuuuuger

BLOGG.SE SUUUUUUUUUUUUUUUGER

Ont i ryggen..

HEJSAN HOPPSAN !
KUL att det typ bara är jag som bloggar ;) aja..

Idag har ja vart i skolan, hade matte prov. Fick 19/20 ;)
Efter skolan åkte jag och Alexandra till Norrtälje, vi hoppade av vid Donken ;)
dagens roliga: Vid "drive in" vid Mcdonalds snubbla jag och landa rakt på ryggen, AJ! Fast såklart började jag asgarva, jag ba låg där på marken och kunde inte resa mig upp! Men det roliga var att alla som satt inne på donken vände sig om och kolla och skratta åt mig.. ha-ha
Alexandra - alla kollar på dig, nu går jag hahah.. x)
till slut ställer jag mig upp och typ haltar in till donken.. det var kul, men gjorde väldigt ont!
Sen åkte vi till centrum och letade proaplats, sen drog vi till flygis.. haha alexandra köpte ett äpple, och så gick vi och satt oss vid ett "spelställe" där och ja ba "de stog en snygg kille där borta" :o Då går alex och kollar och när hon ser honom tappar hon äpplet och det rullar iväg.. antagligen tyckte hon att han var väldigt snygg.. O:) Sen var jag ju så snäll att jag gick och köpte ett nytt äpple åt Alex :) haha, Men Sen var det en "gubbe" som satt nära oss som såg äpplet som alex hade tappat, så han går och tar uppe det och kommer fram till oss och frågar om det är vårat äpple, och vi sa nej. Så då tar han de och går tillbaka och sätter sig och lägger ner det i sin väska.. man ba "mums" :D eller?

Sen hoppa vi på bussen hem, jag höll på att somna flera gånger.. eftersom att jag har sovit högst en timma i natt O:) Men jag har faktist inte varit så trött idag som jag trodde jag skulle vara :P
Men nu ska jag gå och hämta värmefilten till min rygg.. oh vad skönt det ska bli! O:)
HEJDÅ

ALEXANDRA OCH JAG :)


/datasalen

Sitter nere i datasalen nu. Har nyss haft svenska, gjorde inte så mycket O:)
Snart har vi engelska... FY! Maja är dååålig på att blogga tycker jag :)
Hon sitter breve mig och säger att jag ska skriva att det här inlägget är från henne också, men det tänker ja inte göra O:) Hon får väll ta och göra ett eget inlägg tycker jag :*

Nu ska jag gå till lektiiooonen :) heeerrrrrå

 / VICANNNNNN ;)

04.22..

Kanske ska gå och lägga mig i sängen så att pappa inte blir arg på mig när han vaknar nu snart... O:)
Jag är faktist inte så trött ^^

Som ni ser så har jag fixat lite på bloggen, blev inte så jätte bra men men ^^
Nej nu ska jag gå och lossas sova O:)

pussheej /////////////// VICTORIA


O'boy, lite mer mmmmm i livet!

HEEEEEEEEJ, vi är väldigt dåliga på att blogga.. :/
 
idag: Har jag varit i skolan, helt vanlig skoladag, flummat runt med kompisar som vanligt :)
Hhaha idag vare lite pinsamt... xD Jag, Maja, Alexandra och Jessica satt nere vid lärarummet typ, och så sjöng vi på "alla som inte dansar är våldtäcktsmän" och så ställde jag mig och dansade helt galeet, sen vänder jag mig om och så står våran lärare och kollar på mig.. hahahhahaha jag la migg ner på goolvet och asgaarva, dog ett litet tag också.. hahhahahahha !!
Efter skolan var det konfa, grymt kul där som vanligt.. O:)
Sen gick jag hem, satte mig vid datan. Sen åkte Jag och Alex till skutan, trevligt där.
Nu är jag hemma, sitter och dricker o'boy för att bli lite pigg, jag ska vara uppe hela natten (om jag orkar) Maja och Alex ska också de :) anledningen: det är kul :)
 
Nej nu ska jag nog gå och ställa mig i en kall dusch så jag blir änuu piggare, sen får jag hålla mig uppe genom att läsa "i taket lyser stjärnorna" ska ha läst till sida 74 tills imorn på SV, och jag ligger typ på 20 O:)


JAG OCH ALEXANDRA I SOMMRAS <3

mvbw:s täckningar

hejhej :)
Helt vanlig dag idag, bortsätt från att jag har varit ledsen typ hela dan..

HAHA på so:n idag.. jag och maja hade ritat lite fina täckningar förut och satt upp dom i skolan, sen hade städerskorna tagit ner dom, och idag fick jag reda på att sergio hade dom (våran lärare) så gissa vad han gör? Visar upp dom för klassen.. hahah jag garva söndeer XD jag kan lägga in lite bilder på våra täckningar sen.. HA-HA grymt fina är dom :) 

när jag kom hem gjorde jag ingenting, typ lyssna på musik o tänkte på massa saker..
Nu sitter jag och myser med våran fiina hund Algot :) myspys.
Maja var inte i skolan idag.. väldigt skönt faktist.. :) haha nejdå ^^ men hoppas vi ses imorn..

byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye '' / VICANN


VILL HA SOMMAR NU!

hemma nu

hejhej

kom hem för en liten stund sen. Har haft det jätte kul hos Olivia!



det var när jag förlora dig som jag insåg hur mycket du betyder för mig..

Hos Olivia :)

Är nu hos Olivia :) Kajsa och Alexandra har åkt hem, så nu äre bara jag, Sara och Miccan kvar :P Miccan och Olivia sover, och jag och Sara sitter och kollar på tv :P ska nog också gå och sova snart :P
Har haft en treevligt kväll! :D är bara väldigt ledsen för en sak.. men annars är de bra!
Men nu ska vi gå i sussssa :*
 / vicann

Tjooo

Var somsagt i barkaby i dag och shoppa skidgejor. Sen hem och tog in hästarna sen har jag inte gjort så mycket så har inget specielt at dela med er. ;)
                         
                                                                                                                  / MAJA
Men här är iaf det jag fick med mej hem. :) 
 (dåliga bilder)












Hos alex :)

HEEEEEEEJSVEEEJS :)

Sitter nu hemma hos Alexandra och lyssnar på musik.. helt ensam :(
haha Alex är ute och rider :) men jag hare trevligt ändåå (Y)
och ikväll åker vi ju hem till Olivia :) TAGGGGA! kommer bli grymt kul de :)

Bild på mig och Alexandra från i sommras när vi var ute med deras båt :)
de var underbart hörru ! <3
Längtaar gaaaaalet mycket till sommarn!
hejsvejs :)

Snabbt inlägg / vicanw

TJOOOOOOHOO
F**TAAAAAAAAAAAA ! ursäkta men blir så arg .. det går inte ladda up bilder på inläggen på den här datan för då försvinner allting och jag måste skriva om allt -.-' det härär tredje gången.. ! bajsokiss

ville bara säga att maja gjorde stöörsta failen idag i skolan! HA-HA kan tyvär inte berätta för då avslöjar vi oss O:)

Men nu ska jag springa till duchen! Ska till Alexandra så fort jag blir klar.. och har massa saker att göra innan !
ojdåå.. HEJDÅ


Heeelg ;D

Cha chaa!

Har inte mycket att berätta men...
Idag har de inte mycket va rätt så chill i skolan.. Sluta tidigare på b-engelskan sen idrott,musik sen så typ förhör på so:n tog typ 5 min sen fika vi sen sluta. :D Sen så drog ja till stallet å gick lite me min lilla polle :) Sen hem å käka och nu så sitter jag här. Inga planer för kvällen men ja ska ändå upp tidigt så, För imorgon ska ja me mammsi till Barkaby å shoppa skidkläder och ny hjälm mm. Sen händer det vel inget specielt.  ;)


                                                                             / MAJA
  

Bjuder på en super fin bild


Rubrik -.-


Hej alla glada :)

 Börja me att bussen va sen, 35 min så man lär ju bli typ sjuk eftersom man stog där och frös. ;O
Sen hem, till stallet, sen hem igen sen sova sen så vakna ja för ett tag sen...
Så helt vanlig dag, så finns inte så mycket att skriva om...
Dagens roliga är i alla fall att Vican sitter och pluggar HA-HA !

Ajuste i morgon e de b-engelaka de tycker ja e roooligt+musik som är ännu roligare :D:D
Aa det vart ju ett jätte intresant inlägg Faaast..?                                                                                
                                                                                             / MAJA   

                                                                                                                                                                                                                                                            
            

                                         saknar sommarn tvåtusentio


Plugg .. !

Heeej :)

Sitter nu och pluggar SO. VI HAR PROV IMORGON :O !?
Det är kul att man hänger med på lektionerna....
Man får själv välja vilka frågor man ska ha med på provet, och jag har inte ens gjort det.. inte bra!
Meeeeeeeeeeeeen, det går som de går :)

Imorse va bussen en halvtimma försenad.. kul!
Skolan var som vanligt.. TRÅKIG! och som vanligt flumm med Maja O:)
Skulle egentligen till norrtälje efter skolan, men så blev det inte. Åkte hem och sov istället :)

Pappa kom nyss hem och har köpt en ny boxer, så nu har vi spotify på tvn :D :D :D toppen! 
toppen på snoppen gör susen i musen.. hihi
men nu ska jag fortsätta plugga.. HEJDÅ :) / vicann


HAHA JAG OCH MAJA, VALBORG 2010 ;)

tastar (A)

                                   

Gammal bild på två coolingar ;)


RSS 2.0