heeeeeeeeeej

HEJ BLOGGEN :)
Igår åkte jag ju till skutan och sen sov jag hos Rasmus ♥ Vi kollade på film och mös. Imorse höll vi på att missa bussen bara för att jag är så seg.. haha, fast vi hann med X:et som tur va :P
Sen mötte jag Alexandra i Norrtälje och gick upp till hunddagiset. Vi började klockan 9 som vanligt. Runt 10 gick vi på promenad, jag hade galet ont i magen så det var inte den roligaste promenaden.. Men efter ett tag blev det bättre och sen hade vi rast. Vi gick ner till centrum och sen gick vi tillbaka till hunddagiset. Vi städade lite, sen somnade jag på soffan.. haha ^^ Sen gick vi på promenad och slutatde när vi kom tillbaka. Klockan 4 gick jag till sjukgymnasten och det var as skönt ;) Har inte varit där på aslänge och jag kände verkligen att det behövdes.

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog sova. Godnattttt :)


Nån bild bara :P


Cha Cha bloggen ;)

Cha Cha bloggen ;)
Dagen har varit helt okeej :)
Jag och Alexandra ( http://alexandrasvardag.webblogg.se ) kom till hunddagiset klockan 9. Och typ halv 10 gick vi på en promenad med hundarna. Sen stannade jag kvar och städade lite istället för att gå på promenaden. Eller aa jag torkade av en soffa typ sen var det inge mer som behövdes göras. Efter det hade vi lunchrast. Så vi åkte upp till donken och käka. Sen kom vi tillbaka till hunddagiset ungefär 12. Och då hade vi ingenting att göra, så både jag och Alexandra somnade. Varje dag efter rasten så har vi typ nån timmer tills vi ska gå nästa promenad, så vi somnar typ alltid då. Men det är niice ;) Men sen så gick vi en promenad till, sen slutade vi kvart över 2, och tog halv 3 bussen hem.
Nu är jag hemma och ska snart fixa i ordning mig för sen ska jag till skutan. Jag kanske sover hos Rasmus, får se hur det blir med de. Men nu ska jag dra, VI HÖRS ;)

BTW:
tråkigt att Maja tar bloggpaus :/ Men ni har ju tur som har mig O:) hihi.


HAHAHA, jag och syster :D

/Maja

 Just nu står jag vid ett vägskäl och jag verkar förlora vilken väg jag än väljer..
Jag viste att det skulle bli jobbigt men inte på det här sättet.

Tar en blogg-paus ett par dagar..


Alexandra Rebecka Näslund. <3

Vi har gått på dagis tillsammans.
Vi har gått i skolan tillsammans.
Vi har lekt tillsammans.
Vi har pluggat tillsammans.
Vi har bråkat tillsammans.
Vi har varit arga tillsammans.
Vi har varit galda tillsammans.
Vi har busat tillsammans.
Vi har misslyckats tillsammans.
Vi har löst saker tillsammans.
Vi har kämpat tillsammans.
Vi har gjort det mesta tillsammans.
Och det viktigaste för mig är inte att vi lyckas med allt..
Utan att vi har varandra..
Och att vi är tillsammans.


Första dan på hunddagiset!

Första dan på praoen gick bra! Vi kom dit kl 9, och satt och snackade ett litet tag med dom som jobbade där :P Sen så gick vi på två promenader med olika hundar. Sen hade vi en timmas rast, då åkte vi upp till donken och käkade, sen gick vi ner. och så gick vi två till promenader med olika hundar, och vi fick vara kvar lite längre så vi han inte med halv 3 bussen. Så vi gick upp till flygfyren och var där en stund sen till skoman och sen bussen och åkte hem. Imorgon ska jag och Alexandra träffa Sara :D Det var ett tag sen ;)

Just nu kollar jag på nån film med min syster, har gaalet ont i huvudet så nu slutar ja skriiva..
hEjDå


sjuuk -.-

Kul att man har blivigt sjuk. Ont i huvet,halsen,hostar osv. Berätta om dagen behövs ju knappast.. Har typ kollat på film hela dagen. Och i morrn så ska jag ju och titta på en ponny igen så jag vägrar att vara sjuk! haha
Men nu ska jag återgå till att göra typ ingenting, eller kanske ta ett bad? :) Aja vi hör sen om jag inte avlider :)

                                                                                                                  /MAJA


Angående dom 3 inläggen här under...

Angående dom 3 inläggen här under säger jag bara FACERAPE BY ALEXANDRA NÄSLUND.
Fast det hon skrev var där emot sant, fast det var hon som gjorde allt i stället för jag. Hon tyckte bara det var så pinsamt så hon skrev mitt namn i stället.. :P haha :)

Jag har i alla fall haft det super nice hemma hos Alexandra. Vi har flummat, kollat på film och chattat på chattroulett ;) Vi somnade vid halv 8, sen sov vi kanske 4 timmar och sen gick vi upp o käka frukost, sen drog Maja hem och jag och Alexandra la oss och sov en liten stund sen vaknade jag av att Rappe ringde. Men det gjorde ingenting :* Alexandra fick ju värsta kicken och blev helt galen när hon vaknade.. haha.
Men sen gick vi ner till stallet och efter ett tag kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem gjorde jag typ ingenting, eller jag och syster var ute och hoppade en stund. Sen gick vi in, och jag har nu suttid vid datan, lyssnat på muisik och snackat med Rasmus min sötnos :)

Nu är det bara tagga för två veckors prao på hundagis med Alexandra :D Gryymt! Slippa skolan i 2 veckor, myysa med hundar, långa promenader ute i solen...
åh nej. Vi kommer antagligen få gå flera långa promenader om dan.. Jobbigt !? :O Aja.. det är bra.. antar jag :)

Men nu tänker jag gå och sova... Lär ju inte vilja gå upp imorgon. :)
GODATTTENS.

haha fin biild.. :D

vican fiser

nej fyfan va Vican fiser mår fan illa!
/MAJA

ska försöka sova snart

Tja tja!
just nu så sitter jag här och typ gör ingenting, men jag har precis och gjort mitt på toan. Det känns jävligt skönt att få de stora gjort, men  jag måste erkänna att jag har lite diarre. Men de kan ja ju förstå för maten var ju chillikornkarne(stavning) och ja min mage mår ju inte så bra av de. Men aja skönt att det mesta är ute nu, men nu kanske jag ska sluta prata om vad ja gjorde på toan. Annars så sitter vi och kollar på film och jag smygfiser, busigt. Maja och Alexandra undrar hela tiden va det är som luktar men de är ju jag, HAHA. Men ska försöka sova nu puss !
Bjuder på min favoritlååt ocksåå!


/vican

alexandrasvardag.webblogg.se

gå in på alexandrasvardag.weblogg.se HON ÄR BÄST, puss

FIL MJÖÖÖLK

CHA CHA!
Vi har nyss kollat på massa lääskiga spökfilmer på youtube.. :O
Silvertåget, Regnspöket, På andra sidan och Ensamrummet. ASLÄÄÄSKIGT!
hohohohoh! 


ps. Killen på chattroulett från Lidingö, Alex råkade klicka bort dig :( Om du ser de här skriv din msn/fb som komentar.
We miss u <3

Hos alex :)

Nu är vi hos Alex och ska buusa!
C U L8TER ALIG8ER! :D

/MVBW


BAD BOOY! ;)

Mot Alexandra :D

Hejhej, snart kommer Maja och hämtar upp mig och då åker vi till Alexandra ;D
Rooooligt värre!
Vi höörs senare. Ha det så braa :) PUSSSEN!



/vicaan :D (berättar om Järvsöresan)

Hejhej.
Senare idag kanske jag och Maja ska åka till Alexandra om det går för allt. Och det kommer ju i sånna fall bli gryymt kul! Det var ett tag sen alla vi tre var :P
Snart tror jag att jag ska ut och cykla. :)


Hhahah, igår berättade jag och Maja för Buster att det var vi som satt på kranarna när vi var i Järvsö..
Nu när jag ändå kom in på det känner jag att jag kan berätta om hela resan eftersom att jag inte har gjort det än :P Jag berättar allt jag kommer iåhg i alla fall. Det kan hända att jag skriver fel på nånting.

JÄRVSÖ:
Klockan 10 på morgon på söndagen kom bussen och hämta upp oss. På bussresan dit kollade vi på film, och bara mös :) haha. Efter ca 4 timmar var vi äntligen framme vid huset vi skulle bo i. Vi gick till våra rum och packade upp våra saker osv.. Sen gick vi upp till ett annat hus där vi även åt maten. Jag och Maja skulle ju busa massa. Och då kom vi på att vi skulle sätta på dusch kranen inne i Buster och Erics rum. Sen när alla skulle gå till sina rum hör vi dom komma jätte rädda skrikande "vem fan har satt på vattnet inne hos oss" och jag och Maja ba: DEN ÄR PÅ INNE HOS OSS OCKSÅ !? :O och spelade jätte rädda. haha, sen så fort vi hade chansen sprang vi in på deras rum och satt på vatten kranen. Och dom blev livrädda, eller i alla fall Buster, han började nästan gråta! Och dom ville inte sova själva i deras rum. Sen gick vi upp till det stora huset där vi åt. Och skulle göra nån "runda" Man var två och två. Jag var med Eric. Och vi hade ett varsitt "handikapp". Jag hade bundna ögon och han hade bundna händer. Så skulle man göra lite saker i huset. Och det var väll ganska kul :) Sen gick vi och kollade på Solsidan :D Efter det gick vi och åt/fika och sen gick vi tillbaka till huset vi sov i. Och då hade jag och Maja suttit på kranen i alla rum igen, alla tjejer visste att det var vi. Det var bara Buster och Eric som inte visste. haha! Och dom blev asrädda igen, men dom började tro att det var nån av oss som satt på dom. Men sen så bastade vi och rullade i snön :D Första gången vi sprang ut i snön så "doppade" jag bara benen i snön för det var så kallt. Men andra gången rullade jag runt lite.. hehe. Sen när jag kom in såg jag att jag hade skurit mig massa på benen för det var skara på snön eller vad det heter? Sen sprang vi ut flera gånger, sen ville jag ut men dom andra ville inte, så jag satt mig rakt ner i snön, tog över massa snö på mina ben och på huvudet och bara satt där.. Efter ett tag var det inte ens kallt.. hahah :) När vi hade bastat klart så var klockan typ 12. Och så satt vi och spelade kort ett tag tills klockan 1 typ :) Sen så gick vi till våra rum och sen soov. Dan efter blev vi väckta klockan 8. Då klädde vi på oss och gick upp och åt frukost. Sen gick vi ut till bussen som skulle ta oss till skidbacken! Och alla var jätte taggade :D Det tog ca 20 min upp dit. Men det var de värt. När vi kom dit hämtade vi ut skidorna och liftkorten och alla började i en liten grön backe :D Fast sen drog dom andra till lite större backar. Men jag stannade kvar i den gröna backen ett tag för att bara vänja mig lite.. hehe ^^ Jag åkte mest med Steffi första dagen. Efter en stund tog vi också lite större backar och det var skit kul att åka skidor :D klockan 12 möttes alla vid en liten stuga och vi grillade hamburgare. Sen gick vi ut och åkte ännu mer. Vi åkte ända tills klockan 4. För då stängde liftarna. Så då gick vi till bussen. På vägen hem stannade vi vid ica och köpte massa myys. När vi kom tillbaka till huset gick vi och åt och sen gick vi och duscha och fixade i ordning oss för sen skulle Jag, Maja och Steffani döpas :D Efter det fick vi tårta. Och det var så kul, för nån frågade Majsan om det var någon annan i huset. Och då sa Majsan: Nej vi är helt själva. Sen efter en liten stund säger Majsan "Tyssta!" Och då hur vi fotsteg på övervåningen. Och alla blev livrädda. haha. Sen sitter jag och kollar på bilder på min kamera. Och helt plötsligt börjar alla skrika, och ja kollar upp och blev typ.. chockad, eller jag han inte riktigt tänka. Men när jag kollade upp såg jag gubben som stog i ingången.. Det var honom alla hade skrikit åt.. hhahahhah! Det var bara våran busschafför.. Det var han som hade gått på övervåningen.. Hhaha det var kul! :D Sen gick vi ner till huset, och så möttes vi i typ en liten "gympasal" och körde twister och massa andra lekar. Sen kollade vi på sex och samlevnad.. haha. Sen på tusen gånger bättre. Sen gick vi ut och skicka iväg en ballonglykta eller vad de heter.. :) Sen gick vi in till rummen, typ alla satt inne i mitt och Majas rum hela tiden :) Sen sov vi och nästa dag blev vi väckta klockan 8 igen, och då gick vi upp o fixade oss, packade ihop alla våra saker la packningen i bussen, gick och åt frukost, sen hoppa in i bussen mot backen :D Så åkte vi massa och hade skiitkul! Sen möttes vi kl 12 och åt lunch. Efter åkte vi ännu mer. Det var några småkillar som åkte med buster och efter oss hela tiden, en gång försökte vi dra ifårn dom.. haha !  Sen klockan 4 gick vi och åt mat på resturangen där. Alla hade kommit dit utan Buster.. hahah han hade åkt vilse, han var inte ens i backen, han var borta vid nån väg. Men sen stannade han en bil och frågade om dom kunde skjussa honom till backen. hhaha, :)
När vi hade ätit så gick vi på bussen, gjorde oss bekväma.. haha och satt på filmen "dumma mig" jag tyckte inte den var så jätte bra, eller jag somnade typ efter halva. Och så sov jag ett tag. Sen vaknade jag och gick längst bak och la mig och lyssnade på musik. Sen snackade jag med Rappe ett tag och sen somnade jag. Sen när jag vaknade så låg kajsa och andvände mina ben som kudde, så då kunde jag inte gå där i från. Så jag låg kvar och somnade om igen. Sen när jag vaknade var det typ nån timma kvar tills vi var hemma. Och då sov Maja, men sen när hon vaknade kom hon bak till mig och då tog vi fram coolan! Båda vi var as kissnödiga.. haha och vi drack tip en halv liter coola i alla fall, och vi satt typ och var helt galna där bak, hahah XD hemresan var typ roligast XD haha, men sen var vi framme, kändes ganska tråkigt att resan var slut.. :'(



DET BLEV ETT VÄLDIGT LÅNGT INLÄGG.. INTE MÅNGA SOM KOMMER ORKA LÄSA ANTAR JAG. MENMEN ^^
NU SKA JAG DRAA, HEJDÅ


Majaj här :D

Kom hem för ett tag sen har bara badat lite snabbt :D Har ju vart å kollar på en ponny. Den va fin men lite för tung för mej eftersom jag är rätt så liten :P haha
Men har vel inte så mke att skriva om nu, har varigt duktig och gått upp idag :D gick upp vid typ 7.30? Så hjälpte jag mamma att ta ut hästarna. Men skriver mer snart ska kolla på tv nu :D


(gammal bild) hahaha fiint x)


/VICANNNNNN !

HALLLOJ!
Jag funtar på att gå och lägga mig faktist.
Är jätte trött och uttråkad så jag tror jag dööör...
Så nu tänker jag gå och lägga mig, GODNATT!
eller ska nog kolla på film i stället.. hehe.
Aja, i vilket fall som helst --> hejdå!


BILD PÅ MAJA FRÅN MUSIKEN IDAG ;)

rubrik -.-

Har nyss kollat på paranormal activity 2 och sen på Älska mig, den var hemsk. De handlade om en tjej som var mobbad och sen så tänkte hon ta livet av sen osv.. Men nu sitter jag iaf och kollar på big bother :D haha
Juste imorrn ska jag till Södertälje. Ska kolla på en ponny, hoppas det går bra :D 
Men dethär blir sista inlägget för idag för jag ska upp tidigt i morrn. 
                                                                                                                                               /MAJA

          
                                               älskling ♥

Ont i halsen :(

Hahah fett chokad jag vart när jag kolla på klockan bara fem i halv 8 ja trodde den typ va 9-halv 10 haha xD
Men nu ska jag iaf dricka te+knarka halstabletter och kolla på film = Myys :)
Det får bli paranormal activity 2 :D
see you later ;)

                                                                                                       /MAJA


Heeeeelg! :D

Hej hopp!

JUst nu sitter jag här och har absoulut igenting att göra. Så ska vel berätta lite om dan..
Idag var det iaf didgeboll tunering i skolan och jag orkde intee va me :D så  fick ha vanliga lektioner men vi har inte gjort mycket. Först hade vi B-engelska och då gjorde vi nått paper sen fick vi sluta, sen skulle vi ha idrott men eftersom de va dodgeboll tunering va ju jumpasalen upptagen så då fick vi rast typ :P
Sen hade vi musik då kolla vi på filmen "Hair" den så kolla vi klart på den på so:n Sen sluta vi! :) 
Sen Så har mupp Vican smittat mej så nu håller jag också på att bli sjuk, har ont i halsen som fan=inte kul eftersom vi ska praoa nästa vecka.. Fast de spelar ingen roll för jag har ändå inte fixat nån praoplats så får se vart det blir av det. Haha ^^ 
  
Men nu får ni ha de så trevligt så ses vi senare? ;)                                                
                                                                                                                        /MAJA    
                         
            
 Sen så får jag ursäkt aatt bloggen ser ut som skit nu men vi ska fixa de när vi får tid...

                                 


Jag dunkar musik.. MED SPOOTIFY PÅ TV !

Jag dunkar musik.. MED SPOOTIFY PÅ TV !
höhö, nice.

Skolan idag har varit helt OK! :)
Först hade vi språk. Det var bara jag och Maja där. Som vanligt typ :P
Vi får alltid sluta tidigare. Typ minst 20 min :P Efter de gick vi och kolla på dodgeball turneringen. Sen gick vi och käka. Och på rasten plugga jag lite extra på musikprovet. Sen hade vi musik. Dom andra kollade på en film. Hair hette den typ :P Och jag satt och gjorde prov. Det gick faktist väldigt bra. :)
Efter de skulle vi ha SO, fast vi skulle kolla klart på filmen i stället. Fast den söög. Och våran lärare satt utanför klassrummet och "vakta" oss.. hahah. Så jag och Maja drog ut genom fönstret (A) Sen står vi upp i korridoren.. Och då kommer han.. Busted, hehe :)

Sen åkte jag hem och nu sitter jag som sagt och dunkar muusik :D
FAST NU BLIRE KÄÄK! TAACOOS, MUMS!


JAG OCH JESSICA PÅ BUSSEN :D

MORRN MORRN ! :D

MORRN MORRN ! :D
Jag har egentligen inte tid att sitta här just nu..
Men jag gör det i alla fall för eran skull O:)
Idag är det dodgeball turnering i skolan. Fast jag ska inte vara med.
Vet inte vad vi andra som inte ska vara med ska göra.
Har hört att vi ska kolla på film.
Och att vi ska jobba..
Så nånting av det blir det antagligen.

Idag ska jag ha omprov på musiken.
Jag tror i alla fall att jag fick godkännt när jag skrev det sist.
Men jag vill ha bättre ;p
Så igår pluggade jag tills jag somnade...
Får hoppas att nånting har satt sig i alla fall :)
Nu ska jag äta frukost. HA EN SUUPER BRA DAG ;)


HA-HA BJUDER ;)


!!!

Försöker fixa ny heder/design men skiten funkar inte! /EnintesågladMaja :)


Vicannn / hej

hej! :D
Solen skiner så jag ska passa på att gå ut en liten stund nu.

Skolan idag har varit helt okej. Hade först Leva livet kursen till klockan 11. Sen gick vi upp till skolan och då hade vi matte. Jag och några andra satt i ett annat rum och "jobbade" sen hade vi EA. Jag gjorde inget. Var ute med Rappe, Joel och Borak ett tag. Sen gick jag och Rasmus till bussen och nu är jag hemma. Gjorde nyss banan smothi. Mums :)
Men nu ska jag ut ;) bye.


Skolaan -.-

Heej hopp!

just nu sitter jag i datasalen, slutar om 20 min=soooft ^^ haha
Men jag har iaf kanske hittat praoplats nu, hoppas hopppas hoppas... hehe
Men nu ska ja dra de vart bara ett kor inlägg.      
                  bye bye bitches ;)
                                                                /MAJA


jag älskar dej Victoria Wilsson <3


VIDEOBLOGG / VICANN OCH SONJA ;)

JAG OCH SYSTER JUST NU :D
men nu ska jag gå och färga håret ;) SES


BILDBOMB ;)

Det känns som att sommaren bara är en dröm.
Men verkligheten är att den är på väg hit.. Just nu!





GLASS :D


HAHAAHA SNYGGASTE BILDEN ;)





HAHAHA! MAJA SA ATT JAG SATT MIG I FÅGELSKIT.. xD









ETT "M" ;)


FÖRSÖKTE GÖRA ETT "V".. HAHA ;p


HJÄRTA :


JAA.. SOM NI SER VAR JAG INTE SÅ DUKTIG PÅ ATT GÖRA HJÄRTA ;) HAHA

ÄLSKAR DIG MAJA.


HAHAHAHAHAH MAAAAJA !! (inlägget under)

OMEN TJAAAAA ! :D

Var ju hos tandläkarn idag. Jag fick gummisnoddar som jag ska ha på tandställningen hela tiden. I början kändes det jätte konstigt, men jag har redan vänt mig. :P Kan där emot inte gapa helt... haha. Det var exakt så jag han med bussen 09.26 , så jag kom till skolan lite tidigare än vad jag trodde. Då hade vi leva livet kursen sen gick vi upp till skolan. Sen hade vi Matte och sista lektionen var egentligen svenska. Men eftersom att våran svenska lärare är sjuk, hade vi nån sak med jumpa lärarna. Sen sluta vi, nu är jag hemma och har ingen aning om vad jag ska göra. Vill ut och cykla, men jag tror inte att det är någon bra ide eftersom att jag fortfarande är sjuk..

Senare när mamma kommer hem tror jag att hon ska färga håret på mig. Vilken färg det blir får ni se sen (A) Kolla in imorgon så kommer det bilder :P
Nu ska jag hitta på något kul.. eller inte.
Men vi hhörs, HEJDÅ !

 
Haha , när jag visade bilden för Jessica:
JAG -
vi skulle försöka göra ett B
MAJA - jag gjorde inte det andra som det ser ut som..

HAHAHAHA säkert ingen som fattar... :P

Bläckfisk?

Hej hopp!

Idag var det jävla leva livet kurs igen fattar inte varför? Men iaf så pratade vi om typ stress eller nåt sånt? hehe
Sen så hade vi nån typ rädda livet träning eller nåt sånt, man skulle typ låtsas vara medvetslös och så skulle en hjälpa den. Jag och Vican var helt klart bääst ;) haha

Sen så har ja tänkt på en sak som nån smart kanske kan svara på? Såhär:
Kommer bläcket i bläckpennor från bläckfiskar? Det borde det göra men jag har igen aning :O Komentera gärna om det gör det (A' 

                                                                              /MAJA  
   
                         
                                                                                                                       
Juste jag skulle ju lägga upp bilder på det jag fick med mej hem i Lördags, Bättre sent än aldrig ;D
(bilderna var inte så bra...)










GODMORGON! :D

GODMORGON! :D
Idag ska jag till tandläkarn, kl 10 över 9, och då kommer jag typ få vänta en halvtimma i norrtälje. Sen så går en 621 tillbaka till skolan kl 11.40, och då måste jag sitta och vänta ännu längre... Fast jag kanske går upp till mammas jobb och väntar eller nåt.
Men nu måste jag verklkigen gå och fixa i ordning mig.. sitter fortfarande i pyjamas ^^
GOOOODBYE! :D



JAG OCH JESSICA PÅ BILDEN ;)

goookvällens' :D

goookvällens' :D
hahahaha Maja.. Jag skolkade inte :) men de gjorde du där imot :)
Jag ska faktist gå och lägga mig nu, för jag har sjukt ont i halsen! det blir inte ett dugg bättre..
Jag börjar få ont i örat också, och jag sa det till mamma o hon ba: säg till när det börjar "rinna" ur örat så får vi åka in till sjukhuset.. -.- varje vinter sen jag förddes har jag jävla öroninflamation. Förra året var första gången jag inte hade det, jag hoppades på att få slippa det de här året också.. men vi får se :P
aja nu ska jag sova.
godnattttis / vicannn



bilden är fin :D

:D

Desperate housewives nu dåe :D


Hejsvejs

Idag har vi vart på "leva livet jurs" i skolan å det är bland det roligast jag någonsin gjort! INTE, så jävla tråkigt fattar inte vad det går ut på? haha nu vet ni det :)
Men idag gick iaf jag och Vican ner till sjön å käka glass, hon har ju iof redan berättat de men jag har inget anat att skriva ^^ Sen hade vi matte men vican skolka :O något sånt skulle jag aldrig få för mej att göra? patetiskt... (A' Men sen åkte jag iaf hem och till stallet och gosa med min lilla ponni :D Sen hem och nu ska jag bada kanske skriver mera sen (A)

                                                                                                        /MAJA 



Vican-Maja :D


Semeldagen ? :P

MAN BLIR JU INTE LITE GLAD NÄR PAPPA KOMMER HEM MED SEMLOR ? :D


Hejhej :)

Hejhej :)
Imorse när jag vaknade var jag jätte hes, det var ett litet tag som jag knappast kunde prata.. :P Men det blev bättre efter ett tag och jag drog mig i väg till skolan, även om jag är sjuk och var jätte trött. Vi var i Rosenlunds kyrkan idag igen, gjorde lite saker och fika. Sen gick vi upp till skolan och käka. På lunch rasten gick jag och Maja och köpte glass sen gick vi ner till en sjö. Det blåste väldigt mycklet där. Men det var ändå så himla skönt! Det känns verkligen som att sommarn är nära nu! :D Vi tog massa fina bilder där också. Sen kom Rasmus och Joel. Sen efter ett tag gick vi tillbaka till skolan. Då hade vi språk, jag och Maja kom "lite" försent. Vi var dom ända på lektionen också ;) Efter det så satt vi i cafeterian ett tag, sen gick Maja och Alexandra till lektionen men jag hade jätte ont i huvudet och hade verkligen inte lust att gå på lektion. Så jag satt kvar ett litet tag med Rappe, men sen gick jag till lektionen till slut. Sen åkte vi hem, och jag gör inget speciellt just nu, sitter och lyssnar på musik. Det ända jag har lust med just nu är att sova, men jag är inte så trött.. ? Aja, nu ska jag jag äta mat.
VI HÖRS !


Världens bästa hotell :D

Heeej, Nu sitter jag här med te och har precis kollat på världens bästa hotell. hahaha så jävla roligt ! XD
Men nu blir det "ballar av stål" och "nu blåser vi svergie" :D

Skolan idag har varit hel lugn. Är fortfarande sjuk i och försej.. Men vi har ju leva livet vecka så vi gjorde lite övningar och snackade lite fram till kl 11, sen gick vi upp till skolan och hade först engelska, sen matte. Efter skolan drog Jag Jessica och Maja till Eftis. Fast dom dissa mig.. :( hahaha. Så jag var med Rasmus och Joel istället, haha :)  Sen åkte jag hem och har legat i soffan sen dess. Känner inte för att göra någonting.. är så himla trött och har galet ont i halsen :'(

Nu avslutar jag det här inlägget med en snygg bild ;)

VÄRLDENS BÄSTA HOTELL :D
 


Fuckat inlägg

Cha cha Maja här ;D haha

Nu sitter jag här och kollar på Big Brother, and I like it!
Men idag så har det iaf varigt sool :D Så idag så cyklde jag lite för första gången på året, sen så var jag i stallet en snabbis sen så har jag vel inte gjort så mke. I går så var jag iaf men mamma en snabbis till Norrtälje kan lägg aupp bild på det jag fick med mej hem sen/ imorrn. (A' Sen så igår va jag me Fanny Bunny då va vi och kollade på deras kalvar (dom bor på en bondgård) aa iaf så har dom fått en som är jätte liten som jag har döpt till Totte han e så sööt :') Kan läg aupp bilder som jag/ Fanny tog på dom sen. Byw så kanske jag kommer praoa där illket kommer va rå najs eftersom dom bor jätte nära mej. :) 

Men nu orkar jag inte skriva mera eftersom jag redan har skrivigt om en gång eftersom allt försvan -.- ^^

 
minnen


Tog alvedon och gick ut och satte mig i solen i stället...

Tog alvedon och gick ut och satte mig i solen i stället för att bädda ner mig i soffan. Sen så cyklade jag lite och skotta bort massa jävla snöö. Är så galet trött på snön! Fast jag skulle nog ha bäddat ner mig i soffan i stället för att gått ut.. För nu mår jag ännu sämmre.. Så nu blir det soffan med en film.
hejdå!


HAHA GAMMAL BILD :P


Godmorgon bloggen!

Godmorgon bloggen!
Jag mår inte alls bra! Jag har jätte ont i huvudet, i halsen och örat.. Och jag orkar inte göra nånting. Jag känner inte för att bli sjuk nu. Aja, får äta massa alvedon och dricka massa te.
Nu ska jag bädda ner mig framför någon bra film!
HA DET SÅ BRA!

GO'KVÄLL :)

KVÄLLS BILDER :)



MYS MED MIN HUND <3


Soffan hela dagen.. :)

HejHej, har nu bäddat ner mig i soffan framför American Funniets Home Video med chips och cola ;)
Eller har i och försig legat i soffan hela dagen. Förutom typ en stund när jag var ute ^^ Har fortfarande pyjamas på mig lixom.. haha :) Efter AFV blir det Mr Bean i en halv timme sen Tropic Thunder på 5an, en film där typ några skådespelare åker till en djungel för att filma en "krig film" men själva kriget blir på riktigt, men dom tror att dom fortfarande "spelar" aa jag är inte världs bäst på att förklara men det är i alla fall roolig ;)
Vi hörs väll lite senare.
Hejdåå :)


/ vicannnnn :)

Heej bloggen :)
haha videoinlägget igår behöver vi inte ens prata om.. ^^

Igår gick jag och la mig ungefär 11 !? Och idag vaknade jag 12-13, så jag har sovit typ 13-14 timmar :O Snacka om sköönt!!
Idag är det lördag och jag har ingen aning om vad jag ska göra.
Det är ju väldigt fint väder och jag sitter här inne, fortfarande i pyjamas och kollar på cribs...
Jag ska nog klä på mig och gå ut. Om det inte är för mycket snö så ska jag nog cykla, bara för att det är så jävla kul :)
Hejdå :)


Videoinlägg #1 / vicaann

Hahahaha lite failat videoinlägg.. :P men orkar som sagt inte göra om.. igen!
Så här har ni det. NU BLIR DET CHOKLADPUDDING ;)


jag har tråkigt / Victoria ;)

SEX/KÄRLEK
1. är du singel ? - Nej :)
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - Långa :)
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Ja!
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - aa,
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Nja :P
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nja
7. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - ah
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - Japp.
9. Sparat något från ett gammalt förhållande? - nej
10. Somnat gråtande pga kärleken? - Nej
11. Varit på en blind date? - Nepp
12. Varit otrogen? - Aldrig.
13. Ångrade du dig? -
14. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - nån månad.
15. Har du någonsin varit kär? - Är just nu. :)
16. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - Jaa..

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? - flera :d
2. Är du ofta med dina vänner? - Typ varje dag :p
3. Vad brukar ni hitta på? - allt möjligt :P beror på vem jag är med.
4. Bästa minnet med nån vän? - Finss många!
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - Dom vet själva :)
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? -Alltid, därför är dom mina vänner.
7. Har du hatat din bästa vän? -Nej.!
8. Litar du på din bästa vän? - jaa :P
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - nång gång ja.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - Jaa..
12. Vart bor din bästa vän? - Dom vet :)
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? - Alla snackar väll skit nån gång (A)
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? - Ja.
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? -Ja.
16. Ljuger du för dina vänner ofta? - Nej.
17. Vilken kompis var du senast med? - Dom i skolan :P
18. Har du många kompisar i din klass? - aa :)
19. Vilka/vem är du mest med i din klass på skolan? - Olika :)
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? - Alexandra, Maja.

SENASTE
1. Du fick en puss av? - Rasmus <3
2. Sov med dig i samma säng? - Alexandra ^^
3. Du delade ett riktigt skratt med? - Maja :)
4. Du gick på bio med? - Sara :P
5. Du höll i handen? - venne ^^
6. Du gick på stan med? - Alexandra :P
7. Delade en pizza med dig? - Alexandra :P
8. Du ringde? - Rasmus <3
9. Skickade ett sms till dig? - Rasmus :)
10. Du kramade? - Alexandra :)
11. Gjorde dig lite besviken? - vetinte :P
12 Gjorde dig mycket besviken? - Vetej. :)
13. Du skrev med på msn? - venne :P
14. Du snackade skit om? -
15. Du åkte bil med? - Vet inte faktist, pappa antar jag :P
16. Gav dig en komplimang? - Rappe <3
17. Du kollade på film med? - Klassen :P
18. Du åt med på resturang? - Donken (A) Alexandra haha :)
19. Betalade något åt dig? - Alex :P
20. Grät inför dig? - Det var nog Alexandra ^^


STEFFI MAJA OCH JAG NÄR VI DÖPTES :D
GOOODIS

musiiiik

Vadå inte bloggar vican? ;) haha

Sry för min dåliga uppdatering men somsagt är det mycket nu och det har hänte en grej som jag inte vill skriva om...

Men idag i skolan var det chill, typ inga lärare! :D :D
De var så jävla länge sen som jag cyklade så det ville jag göra idag, men sen när jag gick hem från bussen så va det svinkallt och blåste då då orkade ja inte ^^
Men nu är jag iaf duktig och sitter och jpluggar till musikprovet vi har i morrn. Så just nu försöker jag lära mej vad en massa gammla låtar heter och sånt.

Juste sen så såg vi ju somsagt paranormal activity 2 i skolan, kan ju bara säga såhär: den va ju inte ens läskig. x)

                                               Men nu ska ja va duktig och plugga!
                                                                                                                     /MAJA


Let it be-Te beatles


cykling på g ! :D

TJABRE.
Har precis gjort nudlar och te. Gotti! Jag är gaalet cykelsugen, så när jag har ätit klart så ska jag ut och cykla :D fan vad kuul! :) :) :) :)


SKOLAN: Skolan idag har varit hel lungn.. Först hade vi SV. Då skulle vi läsa igenom nått papper. Jag Alexandra och Maja satt i "lilla rummet" hahahaha, jag och Maja hade skit kul! "skrattade och spruta vatten" kan jag säga... haha. Aja, Sen hade vi Engelska, då gjorde jag och Jennifer en redovisning på ett yrke. Sen näre alla hade gjort klart sina redovisningar, fick vi välja en film att kolla på. Då kollade vi på paranormal activity 2. Den var mest obehaglig. Kajsa var ju i alla fall räddast kan man säga ! ha-ha, Så fort filmen började hoppade hon upp i Alexandras knä och satt där tills vi hade kollat klart.. hahah. Vi han inte se klart hela, för vi skulle ha NO. Då gjorde vi några frågor om sex och samlevnad. Efter det skulle vi egentligen ha EA, men eftersom att alla lärare i skolan var borta och vi bara hade några vikarier, så skulle vi göra SO:n istället. Sen sluta vi och nu orkar jag inte skriva mer, Funderar på om och sånna fall när jag ska berätta om Järvsö resan. Vi får se hur det blir med det. Men nu så ska jag dricka upp mitt te och sen gå ut och CYYYYYKLAAAA! För första gången sen i höstas.. :D
GOODBY MY LOVERS, GOODBY MY FRIENDS

/ vicann. såklart! eftersom att Maja aldrig bloggar :(



tre bilder.

TRE BILDER FRÅN JÄRVSÖ. Dom två första är på mig och Maja.



Eric, Buster, Maja, Victoria, Linn, Steffani
Kajsa, Jennifer

HEMMA NU !

HEJ BLOGGEN!
Nu är vi äntligen hemma efter 4 ½ timmes bussresa.
Har haft skitkul uppe i järvsö med alla! Det blev inte så mycket bus för oss, men lite i alla fall.
Jag och Maja borde inte dricka cola.. HHAHAHA!
Aja, jag är sjukt trött, jag får berätta mer imorgon om jag orkar.
GODNATT BLOGGEN!


GODMORGON BLOGGEN :)

GODMORGON BLOGGEN :)
Nu är jag taggad på att åka skidor!! Fast det blir tyvär ingeng skidåkning förens imorgon.
Vi ska ut till bussent runt 10. Och vi är framme i Järvsö ungefär 2-3.
Jag har precis packat, är snart klar.
Nu håller jag på att laddar över alla bilder från kameran till datan, för jag kommer antagligen fota ganska mycket däruppe. Jag tänkte först ta med mig pappas systemkamera, men det kändes önödigt.
Men nu ska jag gå och äta frukost. SES PÅ TISDAG OM INTE TIDIGARE.

JAG JUST NU.. MORNINGFAAACE.



HAHA KOLLA MITT HÅÅR !?

GOKVÄLL!

GOKVÄLL!
Kollade ju på.. Juste nu kom jag på att filmen hette ju inte "Rapunzel" utan "Trassel" hahah.. Aja, kollade i alla fall på Trassel, den var väll bra. Ganska rolig faktist :) Sen kollade jag på Melodifestivalen som där emot inte är så roligt.. De bästa året var ju lätt när Björn Gustafsson var med! *vart får du allt ifrån? - glöggen! ha-ha!
Jag kom ihåg när jag var mindre. När jag, min syster och min kusin Johanna alltid stog och dansa och sjöng med när det var melodifestivalen.. haha.

Imorgon nej Idaag, precis som Maja sa (A) Så åker vi till Järvsö med konfan och åker skidor ! :D Kommer bli skitkul! Så vi hörs väll lite imorgon sen inte förens på tisdag, om jag inte lånar nåns data där.

Jag kommer ihåg när jag hängde med Maja till Sälen. ^^ haha. Det var något av det roligaste jag gjort. Först att vara med Maja i flera dagar, sen att åka skiidor med en galen Maja. Kan säga att jag ramlade hur många gånger som helst. Det var lixom första gången jag åkte skidor. Jag hade ingen aning om hur man svängde men jag testade mig fram. Jag visste inte heller hur man stannade så jag kom på mitt egna sätt.. Att lägga sig ner.. Funkade jätte bra faktist. Bara att man gled en liten bit och ibland gjorde det lite ont, hehe. Sen tog hon ju upp mig i en svart backe och ja typ ba okej.. nu kör vi :S "tjofff" jag kunde fortfarande inte stanna eller svänga så bra.. Så körde rakt över en killes skidor precis när han svängde.. det var hur nära som helst att vi krockade, hehe. Fast det var inte de enda som hände.. sen ramlade jag och tappade skidan och gled typ hur långt som helst.. Sen kommer den där gubben som jag nästan krockade med, ner till mig med min ena skida och var skit sur. haha, han ba "det här är ingen jävla störtloppsbacke".. efteråt var jag lite skakis.. Hehe. Sen på kvällen när vi gick upp för hela backen, det var galet jobbigt. Men sen när vi var där uppe, så tog vi sats och åkte ner.. Fyfaan vad kul det var XD Ni måste testa säger jag bara!! :D

NU SKA JAG GÅ OCH SOVA EFTERSOM ATT JAG SKA UPP TIDIGT IMORGON :( GODNATT ALLA SOM LÄSER DET HÄR!


,.,.

Förlåt för dålig uppdatering. Men ju st nu är allt uppochner inochut osv. Allt är bara knas och just nu har jag inte orkat tänka på att blogga, men jag ska försöka bli bättre på de. Men i morrn åker vi hursomhelst till Järvsö men konfan så då blir det troligen inget mera bloggande förän på tisdag. Får se hur det blir med det...
 
                               bye bye bitches                                                      
                                                                                                         /MAJA



MVBW :)


Eric Saade! :)

Brukar inte kolla på Melodifestivalen, men eftersom att jag kollade nu idag på finalen så tyckte jag att jag kunde skriva vem som van. Vem tycker ni skulle ha vunnit? :)


ERIC SAADE, tycker ni att det var rätt som van?

Rapunzel !

Hej Bloggen!
Vaknade ganska sent idag, runt 2-3. Då gick jag upp och la mig framför tv:n och kollade på film. Sen packade jag lite och fixade några saker. Sen gick jag ut i bastun och efter det åt jag mat. Och nu sitter jag här. Pappa har laddat ner filmen Rapunzel. Så nu ska vi kolla på den. Sen ska jag packa klart, sen kollar jag nog på Melodifestivalen med Pappa och Syster. Trevligt :) Nej nu blir det film. HEJDÅ. :)


GODNATT ÄR MITT SISTA ORD.. GODNATT!

hehehehej!
Kom hem för en stund sen från skutan, var med Alexandra, Olivia, Kajsa, Steffi och Rappe.
Hahah, en som jobba där kom in och ba "får jag bara fråga: okej att ni hare mörkt och mysigt här, men tänkte ni sitta här och grogga? Bara för att vi satt i ett rum, låst och släckt och aa, haha. Men vi ba "självklart vi gör".
Innan skutan var jag och Alexandra i Norrtälje och skulle fixa prao plats. Vi gick till massa affärer och sen skulle vi gå till Roslagens Hunddagis som vi hade ringt till förut. Vi visste inte riktigt vart det låg, bara att det låg i ett rött hus nära Lantmännen. Så vi går först och kollar lite, sen in på Lantmännen och frågar, och så går vi runt, och så kommer vi tillbaka till stället vi va på, sen gick vi in på en pizzeria och fråga, och då gick vi runt huset och typ in vi något ställe, såg ut som värsta skroten.. Där låg det i alla fall.. ! (y)
Sen käka vi på donken. Vi beställde en "team box" men 20 st chicken nuggets i. GISSA om vi var mätta efter? :) Lite kanske..
Jag rammlar snart ihop för att jag är så sjuukt trött!
GODNATT ÄR MITT SISTA ORD.. GODNATT!



KOLLA MINA ÖGON?
juste... GODNATT!

GODMORGON :)

GODMORGON :)
KUL med skola! Efter skolan ska jag och Alexandra dra till Norrtälje och fixa proa platsen. Sen kanske vi drar till skutan. Får see hur det blir.
FAN vad det snöar ute!? Tror ni inte jag började grina imorse..?
DET SKA JU VARA VÅR NU!!

Nu ska jag dricka upp O'boyen min, sedan gå och fixa i ordning mig.
Tur att det finns nånting som får mig på bättre humör i det här pissvädret... :'/


JAG OCH MISSEN (:

SÖT SYSTER?


HAR MAN SÖT SYSTER ELLER VAD?
DET HÄR KOM JU HELT OVÄNTAT, HON HAR ALDRIG GJORT NÅGOT SÅNT HÄR, ELLER ENS SAGT ATT JAG ÄR HENNES BÄSTA SYSTER.
DET VAR PÅ TIDEN.. HAHAH
SONJA WILSSON ÄR SÖTAST


Måste städa... !

Heej!
Skolan: Hade först svenska, kollade på film. Sen hade vi NO, gjorde sex och samlevnadsfrågor, eller jag Alexandra och Jessica satt i ett annat rum och typ lyssnade på musik och jag höll på att somna en gång. Sen hade vi engelska. Vi hade en annan lärare, ganska skönt ;) Sen hade vi EV, jag och Alexandra skulle egentligen plugga matte först, men vi var och tejpade ihop massa papper som hon behövde till ett NO-prov. Kajsa hade rivit sönder dem.. haha ^^
När jag kom hem så la jag mig vid tv:n och somnade direkt, sen vaknade jag när det var mat och nu sitter jag här och lyssnar på musik och spelar kort med syster. Jag måste egentligen upp på rummet och städa! Har kläder på hela golvet.. Även om jag vill ha så, så måste jag städa för jag har lovat mamma att jag ska göra det innan vi åker på söndag (A) haha, aja får väll gå och göra det snart... hejdå :)


Matte.. ?!

Jag har faktist jobbat matte nu :O ?!
Fast jag har inte kommit så mycket längre, har mest gjort om talen jag har slarvat på ^^
Men det är bra i alla fall :D Nu ska jag dricka upp min O'boy sen fixa klart på datan och kanske gå och lägga mig, eller aa det får vi se hur det blir , men nångång går jag och lägger mig i alla fall, så jag skriver godnatt nu till bloggen.
GODNATT :)


...

Att födas var en nit
Allt é upp och ner
Och snart orkar jag inte mer
P.g.a. dig é jag aldrig mig själv
Jag har lust att hoppa och dränka mig i en älv
Det känns konstigt att vara glad med dig
För sen så vet jag att du bara ignorerar mig
Men att vara med dig känns också härligt
Men jag måste erkänna att det ibland även känns förfärligt
Det känns som om hela mitt liv står på spel
Och förlåt men det är ditt fel


HEJEJEJEJ

HEJEJEJEJ
Ääähm, jag är trött! Jag somnade med datan i knät.. hehe.
Skoolan har varit som vanliigt. Först hade vi Syslöjd, jag blev äntligen klar med att brodera.. Nu är det bara att "sätta fast" det på en kudde.. hehe :) Efter slöjden hade vi Idrott, vi körde dodgeball. Helt okeeej kuul. Sen hade vi Matte som suuger, jag har faktist tagit hem matte boken och ska jobba lite sen för jag ligger efter! Det kommer säkert inte bli så menmen.. Sen hade vi svenska, boken "i taket lyser stjärnor" skulle man ha läst ut till idag, men jag har typ bara läst halva boken.. heheh. Men vi hade i alla fall ett läsförståelse test på boken.. Så jag var lite orolig först, men sen sa lärarn att man fick ha boken, så då var det ju lungt. :)
Konfan: Efter skolan åkte vi till konfan vi fick semlor där! :D Jag och Maja tog tvåå, tjockisar vi ee :)

Nu ska jag fixa klart allt på datan sen gå och jobba matte.. eller vi får se om det blir nån matte för mig. Antagligen inte -.-
heejdå


Konfaaa

Kom nyss hem från konfan nu då. Har precis duschat, undrar varför? Kan ju säga att vi fick semlor på konfan och du kan man ju fråga sej vem som trycker upp semlor i folks ansikten? ;) haha
Idag i skolan har de inte hän mke tråååk som vanligt :) Snart ska jag käka sen ska jag till stallet.
Så vi hörs sen ;)

                                                                  
                                                                                                                                      /MAJA
 
                                            


Man får bli kladdig när man äter semla...

Somsagt..
Har precis ätit semla, muumsfillibaba!
Sånna här dagar borde det finnas mer av! :)
Bara för att jag är tjockis :D

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt!
Och så gjorde man inte det även fast man sa det..
Eller det är väll ungefär så det brukar bli? :)
Haha nej men idag ska jag faktist lägga mig tidigt!
Jag ska dricka te nu sen gå och sova, och klockan är bara halv 10!
Jag har längtat efter sängen hela dagen!
GODNATT, SOV GOTT, DRÖM SÖTT!


GODA + SEMLOR = JA TACK!

Fettisdagen

Kom hem för ett tag sen har var in the stall. Idag i skolan va de som vanligt chill ^^ Men ja jobba faktiskt rätt så bra.. Men ja e fan chokad. På b-engelskan var det faktiskt kul idag :D de var bara jag och Vican men grejen v aatt jag lärde mej saker. Kansk eman borde göra på alla lektioner men ni har vel inte träffat våran vanliga engelska lärare? då skulle ni förstå mej :) Förtom att de kom in en ***** ***** mitt i lektionen och viskade med våran lärare, blir så jeavla lack asså -.- 
Men nu ska jag iaf gå och kolla på halv 8 hos mej och keka semla eftersom det är fettisdagen idag! :D
bild: lånad från google


HICKA SEN JAG KOM HEM..

HEJ, HEJSAN, TJA!
Har haft hicka enda sen jag kom hem, och det är sån där hicka som gör ont.. Får panik på de! Ska försöka att hålla andan tills jag har skrivit klart det här blogginlägget. Jag börjar nu!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska alldeles strax äta.
Skolan idag har varit tråkig men ändå helt okej.
Jag har inte blivit ett dugg bättre i skolan.. Igår på Matten jobbade jag inte mycket alls. På SO:n idag jobbade jag ingenting. Och på Matten idag gjorde jag knappast 5 tal.. INTE OKEJ! Jag har verkligen ingen ork alls för skolan..

Som Maja skrev: På söndag åker vi på konfa läger till Järvsö och åker skidor! Det kommer bli grymt kul. Det blir inte så många som hänger med tror jag? Dom enda jag vet är.. jag, Maja, Jennifer, Kajsa, kanske Malin? Sen är det väll Buster, eric och Sebastian typ? :P Vi åker dit på Söndag morgon och kommer hem på tisdag kväll. Trevlans! (det gick inte så bra att hålla andan för mig.. men hickan är borta i alla fall)
Nej nu är det dags för mat. HEJDÅ ;)


Jag vet att jag är ego och laddar upp bilder på bara mig själv.. Men jag vet inte vad jag ska ladda upp för några bilder! HAR NI NÅGRA FÖRSLAG PÅ VAD JAG SKA LADDA UPP FÖR BILDER?

Hemma

Eller aa ja kom hem igåt men orkade inte skriva då ^^
Idag har jag iaf var hemma från skolan för ja mådde inte bra i morse.. Men ja ska dit i morgon iaf.
I sälen har det vart as sooft, sista dan dygna ja å Fanny. Eller jag dygna Fanny somna. ^^
Så hela vägen hem från sälen sov jag. Haha.
Sen så funka inte inernet där uppe.. Så de e därför jag inte har kunnat blogga nåt men de ska de bi ändring på nu. :D
Sen på sönda åker vi på skidresa med konfan också ska bli riktigt TAGGA! :D
Men nu orkar ja inte skriva mera ^^ så hare bra!

                                                                                      /MAJA


sömntutan :)

Som jag sa somnade jag framför tv:n..
Inte bra alls, jag försökte att hålla mig vaken men det gick verkligen inte! Men som tur är, så är jag inte sådär jätte pigg som jag brukar bli, men jag tror ändå att det kommer ta ett tag innan jag kommer kunna somna, så därför tänker jag gå och lägga mig nu, jag skulle vilja vara som Sara! Hon somnar på 2 minuter, (jag har tagit tid) hihih, vi kan typ ligga och snacka, sen så är det tyst i några minuter och sen ba
jag: juste vet du att...
sara: "snark"
hahaha. Gulligt värre :)
Nej men nu ska jag gå och lägga moi!
GODNATT PUSS.


BARA FÖR ATT DET INTE GICK ATT TA ETT NORMALT KORT MED MIN HUND UTAN ATT HAN SKULLE BÖRJA PUSSAS.... :)

!!

heeeeeeeeeeeejsan !!
Väldigt seg dag idag.
Skolan: Först hade vi SO, vi snackade massa. Sen hade vi NO, vi ska börja med "sex och samlevnad" kul :) haha, så vi svarade på frågor och sånt idag. Sen hade vi lunch och sen Engelska, sen MA det tråkigaste som finns!! Jag var så trött så jag orkade inte jobba nånting.. Fast några tal gjorde jag.´
Eftis: Efter skolan drog jag och Jessica till eftis. Käkade semlor, mums. Sen så snackade vi lite, och va lite med Rappe, sen drog vi ut till bussen, vi stog ute med Emma och Liza, och så var "lill"Tim där, och han är ju helt störd! Han börja kasta snöbollar på oss och hotade med att slå mig, och aah shit blir galen på honom haha !!

När jag kom hem åt jag sen har jag inte gjort något speciellt. Suttit vid datan och lyssna på musik.
Nu ska jag gå och lägga mig vid tv:n kommer antaglien somna och inte kunna sova inatt.. men jag är galet trätt så orkar inte sitta uppe !!
heeeeeeeeeeeeeeejdå !!


GO'MORGON BLOGGEN.

GO'MORGON BLOGGEN.
Nu sitter jag här med ett stort glas O'boy ♥ en bra start på dagen ;)
Jag orkar verkligen inte med skolan idag! Men måste man så måste man..
Jag har bestämt att nu efter lovet ska jag bli duktig i skolan.. hahah, i alla fall försöka :P Eftersom att just nu går det inte bra alls!

Jag har inga andra planer för mig idag, ska hem efter skolan, och sen blir det väll som vanligt tv:n eller datan.. ^^ Eller det beror på om det är fint väder för då tänker jag faktist ta en lång promenad med hundarna :D
(det lär ju inte hända xD)

Nu ska jag dricka upp min O'boy ♥ och gå och klä på mig. GOOODBYE!


EN TILL BILD FRÅN BUSSEN IGÅR :D hehe


Soolsiidan!!

Heeeei :D Just nu sitter jag och kollar på SOLSIDAN, jag gillar't!
Imorgon är det skola, jag är galet taggad! :D eller inte..
ååh, nu äre bara att tagga till inför sommarlovet då, typ bara 3 månader kvar :D :D :D


jag och syster har setat och tagit lite fina bilder :)




HAHAHAHAHAH BJUDER STORT!

Hemma från Sara :)

TJO!
Hemma nu från Sara. :)
När jag kom till henne var Ofelia också där. Treevligt värre :)
Vi var ute ett litet tag, sen gick vi hem till sara och mös. Sen gick Offe hem och vi gick typ och la oss :) Jag åkte hem ganska tidigt idag eftersom att det inte går så många bussar på helgerna..
Nu ska jag i alla fall ut i bastun. HEJDÅ!


hahah bild på bussen ^^

Mot Sara ;)

tja :)
sov till klockan halv 2 idag, det var skönt!
Jag har precis duschat och ska käka mat nu. Sen tar jag bussen klockan halv 7 mot Sara min saknade vään :)
vi kommer ha det myspys.
Vi hörs när jag kommer hem, pussen.
/ VICANN

HAHA, EN BILD PÅ MAJA UTANFÖR PERSONALRUMMET, DET LÅG EN ENGÅNGSGRILL OCH TVÅ KORVAR DÄR.. hahahaha


en video från skolan.

EN KORT VIDEO FRÅN SKOLAN PÅ MIG OCH MAJA OCH ALEXANDRA I SLUTET, DET VAR KAJSA E SOM FILMADE.
bara för att jag inte har något annat att göra.

Fast nu tänker jag gå och lägga mig, eftersom att jag inte har sovit sen igår natt, jag skulle ju sova tidigare idag, men så blev det inte.
GODNATTT


AAJ..

HAHA, hemma hos Alexandra nångång i veckan. Vi skulle göra ett videoinlägg, och ja kan säga dig att det här var inte det första och inte det sista försöket. Man kanske inte hör så bra vad vi säger men spola fram till ungefär 1.30, Alexandra skulle typ stänga fönstret och så reser hon sig upp och slår i huvudet i lampan, som hon typ hade gjort 3 gånger innan. hahah :)


CHACHA!

CHACHA
Hemma nu efter en galen men rolig kväll/natt.
När jag kom dit var vi ute ett litet tag, då var Alexandra, Steffi, Miccan, Kajsa L, Borak, Anden, Snöret, Matte och Hanna där, sen drog Borak, Matte och Hanna, och då gick vi som va kvar hem till Miccan. Sen kom Wille dit. Vi har varit uppe hela natten. På morgonen drog Kajsa hem, sen skulle jag, Alex, Miccan, Wille och John dra till donken, klockan var typ 6, men jag och Alex orkade inte hänga med, så vi gick tillbaka till Miccans stug och sov lite. Sen kom dom tillbaka efter 20 min, och sen gick jag och Alexandra med John till bussen och sen in på ICA, sen gick vi tillbaka till Miccan och var där till våran buss kom 10 i 1. Nu är jag hemma och är jätte trött, så ska nog lägga mig framför tv:n och sova nu. hejdåå!


mot b-hamra

heeej har brottom nu. snackade nyss med alexandra.
så nu skjussar min broder mig till bergshamra, vet inte vilka som är där. men sen slaggar jag nog hos miccan.
HINNER INTE SKRIVA MER NU, HEJDÅ

Heyyyyyy.

Heyyyyy. Gissa vad, jag har precis vaknat -.-' ! INTE OKEJ, OKEJ?
ååh, vad ska jag göra nu då? Hade verkligen lust att göra något idag.
Jag orkar inte sitta vid datan ända tills klockan 3 inatt, orkar inte sitta vid datan alls, lite ovanligt för att vara jag..
Jag kommer typ få gå och lägga mig snart, hur kul är det liksom?
Det är bara för att jag bor mitt ute i ingenstans. Snacka om att jag vill flytta här ifrååån!


Där fick ni ett glatt inlägg från mig, lite hur jag känner just nu bara. :)


EN BILD FRÅN BANDET SOM SPELADE I LÖRDAGS PÅ BANDY TURNERINGEN.
Den e röd bara för att jag inte hade blixt på, och det var massa röda lampor som lös på dom.
HEJDÅ ROOOLIGA VÄRLD..


Hemma från Norrtan. ;)

Hejhej, hemma nu från Norrtälje :)
Hittade inte så mycket men en tröja, Ett par chinos, och hårfärg fick jag med mig hem. Så nu blir det att färga håret, sen har jag ingen aning om vad som händer.

Ska ladda upp nån video sen från skolan.. Fast när det blir vet jag inte.
Nu ska de färgas! heeeeeeeejdå



Morrn Morrn' :D

Morrn Morrn' hahhah
Har egentligen inte tid att blogga nu, för bussen går om ca 20 min, och jag har inte fixat mig eller något!
Jag ska in till Norrtälje med mamma och syster.
Bloggar sen när jag kommer hem. BYE


Big brother

Nu har jag iaf börjat packa, bara lite skit kvar. men ja tänker dygna iaf för vi åker vid typ 7.30 så då kan jag sova. ;)
Nu sitter jag iaf och kollar på big brother. Me liike!
Men nu börjar det igen så see u later!
    
                                                                  /MAJA


Hej hopp

Vill börja med att gratulera Vicann som helt frivilligt städat hela dan. ;) hehe
Dagen började med att jag vaknade vid typ 12? aja sen drog ja till Fanny och kolla på hennes nya marsvin sååå söta :D
Sen gick vi lång promenad med hundarna. Sen så gick jag till stallet och red. Sen gick jag iaf hem och käka sen tillbaka till stallet och gav hästarna mat. Nu sitter jag här och ska försöka orka resa mej och börja packa till Sälen, höhö.



                                                                                                                            /MAJA


heeeelt slut!

HEEJ, jag är helt slut! Jag har städat ända sen jag vaknade.. Även fast det har varit soligt ute och plus grader.. Så valde jag att städa? Helt frivilligt !? Hahah men nu ska det bli galet skönt att sova i alla fall, får se vad som händer sen ikväll. SOVGOTT till mig själv :) !



</3


TJA, VICAN HÄR!

TJA, VICAN HÄR!
Jag har varit hemma hos Alexandra sen i fredags, 5 dagar. Det är därför jag inte har bloggat så mycket, såg även att Maja är tillbaka! jiiiho :D Nu blir det fler inlägg!

Kan berätta lite om dagarna hos Alexandra lite kortfattat.
Jag kom till henne ganska sent på fredagen. Vi gjorde väll inte så mycket.. På lördagen red vi ut, och på kvällen åkte vi till skutan för att det skulle vara någon innebandy turnering där. Så vi åkte dit, det var typ massa från Norrtälje och några från Rimbo där. Vi var med Kajsa, Olivia och Steffi typ. Det var eldshow och 2 band som var där och spelade, ena var ju helt.. aa "hårdrock hallelulja" haha, men det andra var så sjukt bra! Vi satt och lyssnade på dom as länge, och som spelade några låtar bara för oss O:) haha, Sen åkte vi hem och gick typ och la oss. Sen på Söndagen red vi också sen kommer jag inte rikitigt ihåg vad vi gjorde. På Måndagen, aa vi vaknade, gick upp och så såg vi att Rappe var hos Borak och dom ville att vi skulle gå till dom, men vi skulle rida. När vi var ute och red, så såg vi en fågel som var typ helt cp, det var jätte synd om den. Den hade typ brytit nacken eller något, så den hade typ ryck och ba snurra runt och hoppa upp o gjorde volter osv.. den kundei nte flyga. Men då tänkte vi "vi tar med oss den hem" fast först gick det inte att få tag på den, så vi ringde till Borak och frågade om han kunde komma och döda den.. fast de ville han inte. Fast tillslut fick jag tag på den, så vi började gå.. Sen kom det en traktor och då tänkte vi att vi lägger den på marken så att den blir överkörd, fast traktorn svängde in vid ett annat ställe.. men tillslut lämnade vi den där.. stackarn :/ Sen när vi hade ridit duschade vi sen så åkte vi med Borak och Rappe till skutan som några hade sagt att det skulle vara, men det slutade tydligen klockan 6. Fast det märkte vi när vi kom dit.. ^^ Så vi var ute vid skolan med några, sen drog vi ner till Pizzan och skulle kolla om det var öppet, men det var det inte. Så alla drog hem till Rappe iställlet, så var vi där tills vi skulle hem. När vi kom hem så somnade jag typ på en gång, och alex somnade runt halv 4. Tisdag (idag) så vaknade vi, gick upp och käka frukost. Sen gick vi över till Borak och Rappe ett litet tag, sen skulle alex rida ut, och jag gick med. Fågen låg inte kvar där vi lämnade den igår, den kanske flög upp i himlen.. hehe ^^
aja, sen drog vi hem till Alexandra och jag snackade med "en" och det var faktist väldigt skönt att snacka med honom om en sak men... sen käkade vi sen kollade på big brother ett litet tag, sen kom pappa och hämta mig.

Inte alls skönt att komma hem faktist.. Asso jag tycker verkligen inte om att vara hemma nu förtiden, alltid när jag har varit hos en kompis och sen när jag kommer hem är jag oftast på jätte dåligt humör, och typ stänger in mig på ett rum med datan och vill inte göra något annat.. Där hade ni svart på vad jag gjorde idag när jag kom hem O:)
Snackade lite i skype med Maja, jag säger bara en sak "akta er för en galen kille som springer runt och pankar ner sopptunnor..." HAHAHAHA,


TÄNKTE ATT JAG SKULLE VARA LIKA KOOL SOM MAJA

Just nu försöker jag få tag på Rappe.. men det går inte så bra, aja ska gå och försöka ringa igen.
SEYAAH!

Heeeeej

Ifah her de inte hänt mycket, vaknade vi 12 sen åkte jag till stallet, red. Sen hem, gick med hunden som rymde :@ så det vart lite extra motion att leta efter han. haha sötnosen. :) Sen så bada jag och nu så sitter ja här och försöker komma på något roligt att skriva, utan att lyckas... Men snart så ska jag iaf åka och ge hästarna maat. 
 
Så ha de så bra så ses vi sen ;)

                                                                                                       /MAJA

bjuder på en super fin bild


RSS 2.0