Valborg :)

Heeeej, igår var jag ju i stan med Sara. Det var trevligt. Efter det så var jag och syster ensamma hemma så hon och jag satt och hade askul på chattroulette! Skoja inte.. hahahah! Sen snacka jag skype med massa. Och snacka telefon med några.. och camade med alla mööjliga.. ha-ha! Jag gick och la mig typ klockan 6.. Det var helt sjukt jag kollade på klockan när den var 11. Sen nästa gång jag kollade var den halv 6.. ^^ Idag vaknade jag typ klockan 2. Och nu har jag precis duschat. Snart så drar jag hem till Maja och grillar kööööööörv :D hehe. Sen cyklar vi väll ner till brasan och är där ett tag. Sen tillbaka till Maja. Och ikväll så bliir det skräckiiis :D Men nu ska jag gå och klä på mig osv..
Så hörs vi kanske ikväll :)
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA! ;) ha en trevlig valborg allihopa! :)
/VICANN


HAHAHAHHA :D


tjena bloggeN

Sry för dålig uppdatering har haft fullt upp ifag eller aa sov länge så har inte gjort så mke :D Men nu hinner ja inte skriva mke häller för ska upp tidigt i morrn så godnatt typ.
                                                                                                                   /Maja

Alla läser!! ----------------> www.belibersinswe.bolgg.se

Gokväll

Jag lovar jag ska bli bättre på att blogga och skriva om roliga grejer men nu orkar jag inte de ^^ Idag var jag ju hoss frissan vart riktigt nöjd faktiskt :D Sen så innan jag var där så var jag och mamma å "shoppade" lite grejor. Lägger upp bilder i morgon :) men hare bra! puuuss
                                                                                                         /Maja


Såhär blev de, de ser grönt ut på bilden? :O men så är det inte kan ta bättre bild med kameran sen :)


Hemma :)

Hejsaaan.
Är hemma nu. Åkte till Bergshamra träffa Steffi en snabbis men hon och Alice skulle käka och så skulle jag dra upp till skolan för där var typ Rasmus och massa andra och så skulle Alice och Steffi komma sen. Men jag pallade inte vara kvar så jag drog hem. Skulle ju igentligen sovit hos Ramus.. Men så blev det inte.
Nu sitter jag på chatroulett för att jag har inget liv :) Men det är bara massa äckel gubbar inne nu :( och det är inge kuul!!
Och imorn blir det stan med Sara ;) / v


JAG HAR GLAD SYSTER.. OSV


Kom hem för ett tag sen.. Ska dra om ett tag

HejHej, kom hem för ett tag sen. Det var sjukt skönt hos sjukgymnasten ;) hehe.
Fick med mig ett par jeans tights och ett linne hem. Kan ta kort sen och lägga ut. Men dom ska i tvätten.. HA-HA jag satt på mig dom när jag kom hem, och så spillde jag glass på både tröjan och byxorna -.-' jaa jag är dukitig ja :D
Nu ska jag snart hoppa in i duchen, sen fixa i ordning mig och åka till Rasmus. Imorgon tror jag nog jag åker in till stan med Sara och kanske Alexandra ;) Trevligt!
Jag har inte så mycket mer att skriva nu så vi hörs imorgon. Hejdå :)

Jag har lagt in en "fråga mig/oss knapp" ---->
Så det är bara klicka och fråga på ;)
/VICANN


BILD PÅ MIG JUST NU :) ha-ha


Sjukgymnasten

Hejhej , gick upp halv 10 idag för jag skulle egenligen ta bussen halv 11 till Norrtälje, men jag får skjuss i stället. Sköönt. Annars hade jag fått suttit och väntat i två timmar för sjukgymnasten är kl 1. :)
Ikväll tror jag att jag ska hem till Rasmus. :P Men nu ska jag fixa lite sen åka. Vi ses


/VICANN

svar på tal!

Anonym om vaken? :O:
Men skriv om något annat någon gång!!!! Skriver bara vad ni gör under dagen!!! tråkigt!!! skriv t ex tips om kläder NI tycker är snygga, nya filmer som NI tycker är bra, recept som NI har bakat lagat eller något annat inte bara det ni gör under dagen för det blir tråkigt !!!!!!! liksom skriv så det blir roligare att läsa bloggen :)

Vi vet att det är ganska tråkigt att bara läsa om våran vardag. För det händer inte så mycket speciellt. Men vi har snackat om massa saker som vi ska skriva om här på bloggen, så det är bara vänta så kommer det snart :)

vaken? :O

God morgon god morgon!

Jag e redan vaken? eller jag vaknade faktiskt kl 8. Pappa kom och väckte mej klockan 8.. Min ena ponny hade rymt ur hagen. haha, men nu när jag e uppe e de lika bra att inte gå och sova igen för då lär jag ju aldrig vakna igen. höhöh
Dagens planer är vel typ rida. Ajuste ska till frissan ikväll också, villket värkligen behövs! Ska färga utväxten+klippa topparna tror jag. :) 
                          Men hare så bra alla! bye bye                           /MAJA


nån gamal random bild som ja tog för lääänge sen ^^


Hemma :)

HejHej, kom nyss in. Har varit ute med lite folk.
Pannkaks kalaset var kul, och gott O:)
Dom som var där va Kajsa L, Miccan, Steffi, Jennifer och Olivia :D
När jag kom dit käkade vi pannkakor. Och sen Jordgubbar med choklad, mums :) Efter en stund drog vi ut till typ Rasmus, Emil, Hannes, Fille och Borak. Och så var vi ute ett tag, sen skulle dom andra dra till donken, och jag åkte hem :P
Nu ska jag snart kolla på Jersey Shore ;) nicebice.
Imorn ska jag till sjukgymnasten, känner att det verkligen behövs!
Sista inlägget för mig ikväll. Så vi hörs imorgon! Hejdåå :)

-
MAN BLEV JU INTE LIITE SUGEN PÅ PANNKAKOR NÄR MAN SÅG DEN HÄR BILDEN..?


/Maja

Heej bloggN

Idag har de inte varigt så fint väder :( blåsigt å allt :O hehe
Dagen börja iaf med att jag gick upp vid halv1 typ då red jag, sen typ datan, sen har vi tvättat ponnisarna :D sen har jag bara tråkat :) Men nu kan jag bara säga att jag e skapligt nöjd! Har nyss bakat scones å sitter å lyssnar på Justin Bieber, kan knappast bli bättre! :D heheh men hare trevligt allihopa :))) 
                                                                            


 MVBW :)


Pannkakskalas.. STRESSAD :O

´Hejhej, ska till bergshamra nu snart och hare trevligt med några brudar. Bussen går om en halv timma och jag är jätte stressad.. Men det ända jag ska göra innan jag åker är att ta ut hundarna en snabbis.. Men jag skakar för att jag är så stressad ´:S är det normalt eller?
Ska försöka lungna ner mig lite och aaandaas... :) hihi
HEJDÅ, skriver när jag kommer hem :)


JAG JUST NU, HAHA FIINT :)
/vicann


lite bilder :)

3 bilder från i lördags :)

MORMOR ♥

TVÅ GRODOR SOM KRAMAS, HUR GULLIGT? :)

HAHA SNYGGT.. :) 

/ vicannnnnnnnn 


Jersey Shore

Har nyss kollar på Jersey Shore :D de e bäst!
Nu ska jag kolla lite på tv sen gå och duscha sen ska jag nog sova..
Imorgon skulle jag egentligen vara med Rasmus, men nu kanske det blir Pannkakskalas med massa trevliga tjejer istället ;) Är inte helt säker än.
Vi höres imorgon :)
/ VICANN


/Majaaa

Taggar till Fanny bunny nu, skriver sen ;)


/ vicannnnnnnnnnnnnn ;)

Heeej :)
Jag sitter inte vid datan lika mycket nu när det är så jäkla fint väder! :D Då är det bara onöigt.. Därför uppdaterar jag inte så jätte mycket. Fast idag har det i och försej inte varit så jätte fint väder. Jag gick upp runt halv 11 och gick ut kl 11 och då var det sol. Fast det blåste lite också, men det var bara skönt ;) Sen satt jag där till typ halv 1, sen gick jag till framsidan och la mig där i stället. Låg där till typ kl 3. Sen blev det massa moln och då blev det typ 15 grader. Då gick jag in i stället :P Efter det har jag bara suttit framför tv:n.
Nu ska jag ut och cykla tror jag ;) vi ses.!



STEEK x)

Ointresant inlägg :)

Heej bloggeN !

Idag har det inte hänt mke, vakna vid typ 1-2? sköönt :D då drog jag och mamma till norrtälje. Först till flygfyrenen en snabbis, sen till DONKEN :D höhö
Sen hem och red, sen?  ingenting.. Men nu ska jag kolla på andra avenyn :D heeej dåå
                                                                                               /MAJA


Badat idag igen :)

TJENARE. !
Har varit och badat idag igen med syster. Och idag var det ännu kallare.. haha. Men det hindra inte mig ;) Eller det tog ett litet tag innan jag hoppa i. Men skönt vare i alla fall! :) Sen åkte vi hem och jag låg ute i solen en liten stund och nu har jag precis kolla klart på en film. Kommer inte ihåg vad den hette ^^
Jag smsade lite med Alexandra tidigare idag om vi skulle träffas. Hon skulle typ rida osv. Sen skulle hon höra av sig ;) Så vi får se om jag åker dit ikväll eller inte :) Annars händer inget speciellt alls.
VI HÖRS. !
/vicann


cameltooe haahah


Gooodmorgon :)

Jag har nyss ätit frukost och ska snart ut och lägga mig i solen, såklart :D
Ska väll ligga där hela dan.. har i alla fall inget annat för mig :)

I lördags var jag ju på påskbord, och det var verkligen inte kul! I början var det väll lite kul, vi käkade och jag träffade en som jag inte räffat på minst 5 år.. :) Men sen så var typ alla fulla helt plötsligt.. och dom satt och snacka om.. okej jag ska inte ens ta upp vad dom snackade om! ha-ha...
Sen när vi skulle åka hem så hade mamma vart nere och kollat till våran båt.. eller aa, den var borta :O Jag förstår inte att man ens skulle vilja ta våran båt.. just våran också? typ den fulast i hela åkersberga!! konstigt..
Aja, tänkte bara berätta lite om i lördags eftersom att jag inte gjort det. :)
Men nu ska jag uuuuuuut ;) HA EN BRAAA DAG!



SER NI SKILLNADEN PÅ MINA ÖGON? OCH JAG HAR DOM HELT NORMALT.. :)
ha-ha!

/ VICANNNNN


Grodor :S

Heeeej

Aa Vican har ju redan berättat det mästa som hände.. Asså shiit va me grodor alltså! sjuuuk..
haha men iaf när vi kom till sken så satt där en snygging och fiskade ;) höhö
                                                                                  
                                                                         /MAJA


man ser inte så mke men där står han iaf ^^,


FYF*AN VAD HEMSKT!

ASSO HELT SERIÖST JAG BÖRJADE GRÅTA NÄR JAG SÅG DET HÄR KLIPPET..?
HUR FAN TÄNKER DOM? DOM SKÄR AV PÄLSEN, NÄR DOM INTE ENS ÄR DÖDA.
ALLTING FÖR PENGAR.. JAG SKULLE ALDRIG GÖRA NÅT SÅNT, INTE ENS FÖR ALLA PENGAR I VÄRLDEN!?

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ FÖRSTÅR DU VAD JAG SNACKAR OM..

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp


 

=

 


FÖRSTA DOPPET ;)

Här är i alla fall filmen från idag när jag badade. Hahah, jag gör världens fulaste miner och när jag väl hoppar i vattnet ser det ut som att jag försöker flyga ellet nåt...? XD
Aja, skratta så mycket ni vill :)  / VICANN


Malmen :)

Hejjehej :-)

Kom hem för ett tag sen. Jag och Maja cyklade till Malmen ungefär halv 2. Vi var där en snabbis sen cyklade vi runt till andra sidan av Malmen och var där i stället. Sen så fick jag lust att bada, så de gjorde jag ;) Och det var faktist as skönt :D Sen var vi där ett tag. Sen cyklade vi till Sken, det är en annan sjö som ligger ungefär mitt emot. :) Där var vi också ett tag, och kollade på grodor :) Vi har sätt hur många grodor som helst idag.. ucsh! :) Vi cyklade hem runt 6-7. Så vi var där ett tag, och vi har cyklat ca 1-2 mil :)


HE-HE. JAG OCH MAJA :)


Justin Bieber <3

BESTÄLLT :D

                                                                                         /MAJA


Brottom!!

Glad påsk bloggen!
Igentligen har jag inte tid att blogga eftersom vi snart ska åka..
Vi ska till mormor och äta påskbord med kusinerna. Men nu måste jag fixa mej så ses sen!

                                                                /MAJA


GODMORGON :)

Har nyss gått upp, det blev inte så tidigt som jag trodde. :P
Fast jag är väldigt trött i och med att jag typ inte kunnat sova inatt.. först har jag vaknat flera gånger av att det varit så himla varmt. Sen tog jag ett glas med vatten och "ställde" på mitt huvud för att det skulle bli lite kallare, sen ställde jag de på typ "halsen" och lutade de mot hakan,  och så var jag på väg att somna, så glaset ramlade och allt vatten åkte ut i sängen.. -.- Kallare blev det i alla fall.. O:)
Snart ska jag ut i solen en stund. Sen blir det att fixa i ordning sig och runt 1-2 så åker vi till min morbror ;)
Men först ska jag käka fullllle ;) Hejdårååå :D


En snabb bild, helt ofixad.. :) /v


Himlen är oskyldigt blå

HEJ BLOGGEN!

Har nyss kollat på Talang, vissa var bra men vissa var ju ja.. HAHA! Efter de så sprang jag och gav hästarna maat. Sen nu har jag duschat, myys :) Men nu ska jag iaf kolla på Himlen är oskyldigt blå. Får hoppas den är bra satt inte hela kvällen blir boring :) Aja bye bye                      
                                                                                                                /Majaa

 


Figthing Gravity



HUR COOLT? :O / V

Talang ;)

Sitter nu och kollar på talang och äter goodis, inte bra! Ska ju sluta med godiset... :O aja.. det får bli nån annan gång O:) Sen sätter jaga nog på nån film eller nåt. Sen ska jag nog lägga mig ganska tidigt, för imorn ska ja upp ganska tidigt för att vi ska iväg :P Så det här blir nog det sista inlägget från mig idag :P
HEJDÅ RÅ :)


/ VICAAAAAAAAAAAANN


:D

Hehej :)
Syster har nyss kommit hit och vi ska snart äta påskmat och grilla ;) Fast jag är inte ett dugg hungrig..
Min andra syster, Jacqueline kommer jag typ inte få träffa på nåt år.. Hon bor ju nere i Australien nu, tråkigt :/ Aja, vi kanske åker ner till henne nån gång :) Har ingen aning om varför jag kom in på det.. men i alla fall läs hennes blogg --> http://inteenbloggtill.blogg.se/ :)

Jag har varit ute hela dan idag, varit ute och cyklat och legat och solat ca 5 timmar ;) Sköönt!
Men nu ska jag ut igen :) heehhhejdå.



VILL HA SOMMAR NU!

Sool

HeJ HoPp :D

Kom hem för ett tag sen, har vart in the stall. Men nu sitter jag ute och steker :D haha
Har inte så mycket mer att dela med er så lägger upp en video istället.

                                                                                      /MAJA         


Everytime i look at you, you catch my breath


HEJ BLOGGEN :)

HEJ BLOGGEN :)
Det är grymt fint vääder ute och jag ska snart ut och lägga mig på studsmattan och lyssna på musik. ;) Sen har jag ingen aning om vad som händer, ska nog bara ta det lungt idag. :) Inga speciella planer inför helgen heller. Eller juste imorgon ska vi på påskbord till min morbror, jag vet inte om vi sover kvar där elller åker hem på kvällen.
Sen så har vi ju lov nu, huuuur nice? :) SUPER!
Jag uppdaterar mer senare under dagen, för nu ska jag ut ;) HEJDÅ :)


Haha lite cpbild, ute på rasten ;)


Sunday Jimmy ;)



DOM TVÅ OCH EN TILL KILLE VAR PÅ SKUTAN OCH SJÖNG NÄR DET VAR BANDY TURNERING. DOM VAR ASBRA, OCH KILLEN TILL HÖGER VAR EN RIKTIG SNYGGING ;) HAHA.
/vican

Chirrre ;)

HEJ BLOGGGGGEEEEN!! :D
Sitter och lyssnar på musik och käkar chirrrre och dricker påskmust :D tummen upp på det (Y) Bara för att jag älskar att vara onyttig!!
Annars har jag väldigt tråkigt! Skulle egentligen hem till Alexandra idag, men jag somnade när jag kom hem sen när jag vakna hade bussen redan gått osv.. Jag tänkte kolla om pappa kunde skjussa dit mig när han kommer hem, men känns som att han inte kommer komma hem på ett bra tag. Så antagligen blir det inget med Alex idag :/
Ville också bara säga att våra kattungar är så söta så att man dööör. Jag ska ta kort på dom nån dag och lägga upp här på bloggen :) Nej nu ska jag avsluta det här inlägget, som nog också blir det sista för ikväll. GODNATT :)


Mot blåkulla :)

TJA :)
Kom hem för en stund sen, skolan har varit helt okej. Har ine gjort speciellt mycket. Först hade vi sv. Då var jag och Alex nere i datasalen. Sen hade vi engelska, då snackadeSen hade vi NO, vi kollade på film och sist hade vi EA, då gjorde jag först ingenting sen var jag på matten i slutet av lektionen.
Sen kanske jag ska till Alexandra, men vi får se :P Nu ska jag käka, hejdå :)



i skolan. ;)

CHACHA NU SITTER VI I SKOLAN OCH HAR.. SV TROR JAG. FAST VÅRAN SVENSKA LÄRARE ÄR SJUK SÅ VI HAR NÅN ANNAN, ELLER JUST NU HAR VI TYP INGEN :P EFTER SKOLAN SKA VI PÅ KONFA. :)
SOLEN KOM FRAM TILLSLUT :D
MEN NU SLUTAR VI SNART. HEJDÅ / MVBW.


SNYGGING ;)


Godmoorgon ;)

Godmorgon bloggen ;)
Hinner egentligen inte blogge, men jag gör det i alla fall O:)
Idag händer inget speciellt, eller efter skolan är det konfa. Trevligt :)
Det ser inte ut att bli sol idag.. :'( Får väll hoppas på att den kommer senare :)
Nu ska jag gå och fixa mig :) HEJDÅ :) / VICANNNNN.


/Maja


<3


solsolsol :)

Hejhej :)
Har inte hänt något specielllt idag, jag och Maja var ute en stund innan skolan sluta och gunga.. hahah oj vad kul man kan ha ibland :)
När jag kom hem satt la jag mig direkt i solen, och somna. Vaknade nu för en stund sen. SköntSkönt! :)
Nu ska jag käka och sen ska jag ut igen, kanske cykla lite ;)
Kanske åker till skutan senare också. Får see hur det blir med de ;) BYEEE! /vican.


Nån bild pappa har tagit :P

tävling..

Jag är med och tävlar igen, fast nu på http://dennism.se/ .
Man kan vinna ett par converse. Kolla in bloggen och var med och tävla ;)

här är länken till tvälingen --> http://dennism.se/2011/april/vinn.html :)


HAHA en bild på mig och syster O:)

SOL KAN SYDDA MOT CANCER!

Nya rön visar att exponering i solen inte bara behöver vara farlig för kroppen. Solen kan även vara nyttig och till och med skydda mot vissa cancerformer.

Nu kommer en rön som faktiskt visar att solen även kan ge ett visst skydd mot andra cancerformer. Det gäller framför allt mot lymfkörtelcancer, malignt lymfom, och kanske även mot prostata- och tarmcancer. Anledningen är att solen avsänder kortvågiga UVB-strålar. Dessa strålar är det som gör huden röd, men samtidigt stimulerar den även hudens D-vitaminproduktion och det är förmodligen denna vitamin som ger den skyddande effekten.



FAST MAN SKA JU ÄNDÅ INTE SOLA FÖR MYCKET.
OCH I ÅR ÄR SOLEN EXTRA FARLIG. DET ÄR OZON SOM SKYDDAR MOT SOLENS UV-STRÅLAR, OCH I ÅR ÄR DET VÄLDIGT LITE OZON I ATMOSFVÄREN SÅ DET ÄR STÖRRE RISK ATT FÅ HUDCANSER.


Solen är min bästa vän.. :)

hahah sitter ute i solen och lyssnar på musik, jag lyssnade nyss på "i just had sex" och satt och sjöng med ganska högt.. och nu kom jag på att vi har grannar... haha undra vad dom tänkte.

Skolan idag har varit OK.
På rasterna har vi suttit ute i solen och chillat ;)
Skulle egentlgien till eftis efter men orkade inte, :P

Men nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i solen igen. Det är lite mer än 27 grader i solen. niice!
Igår låg jag också ute i shorts och bh i några timmar, det är så galet sköönt!
Undra hur lång tid det tar innan man blir lite brun.. :)



/VICANN


/Majaa

Jag vet att jag är bääst på att blogga :D hehe
Men idag har det iaf inte hänt mycket.. Vaknade vid 1 gick upp och red sen sutit vid datan typ hela dan. haha
Men nu ska jag keka glass och kolla på andra avenyn.. Hare bra allesamans :*


glass :D


Hemma nu ;)

Hejhej, kom nyss hem från Rasmus :)
Tog bussen dit kl halv 7 igår. Senare kom Hannes dit och vi kollade på film sen somnade vi. Idag har vi inte gjort så mycket, var ute lite sen satt dom och spelade nåt spel. Sen kom pappa och hämtade mig :)

Haha juste, våran hund drog ner mig i ett dike igår.. hahah. Jag skulle springa med honom, och så var det ett stort dike berdvid, och så börjar vi springa och han hoppar åt sidan och jag hänger efter rakt ner i diket... hahaha XD lite kul var det :)
Det är jätte skönt väder ute så nu ska jag gå ut ;) bye.


Jag och Maja, jag står med benet rakt ner. Och hon ramlade.. x)

Gårdsstädning..............

Hejhej! Idag är det typ gårdstädning här.. på gården :) hahah.
Så jag måste ut och hjälpa till med något.. roligt! :D Sen blir det fika och grillning.. :) Det är i och försig ganska nice. Kristin är ju också ute så det blir ju kul :)
Senare kanske jag åker hem till Rasmus om jag kan. :)
Men nu ska jag ut i alla fall. SeS :)


 


Jag är med och tävlar... :)

http://sepenteen.blogg.se håller just nu en tävling på sin blogg om att vinna 1000 kr på H&M.
Hon som håller bloggen heter Louise och hon har flera tävlingar, så kolla in och delta i någon av dom :)
-
Här är länken till inlägget om tävlingen! :)
http://sepenteen.blogg.se/2011/april/tavling.html

Tävlingen avslutas på Söndag.


/Maja

Hejsan hoppsan! (Blir bar aett kort inlägg för jag orkar värkligen inte blogga nu ^^)
Idag har det inte hänt mke alls. Sovit, tagigt in hästar tittat på tv, datan. Haha händelserik dag med andra ord :)
Men nåt som jag kom på nu är att ja inte har käkat nåt idag? haha så ska gå och göra de nu. Hej då alla glada :D

      

Snurrigt inlägg.. :)

Det känns som att det bara går nerför i bloggen just nu.. Vi uppdaterar sällan. Inte bra alls!
Fast i och försej har jag inte haft så mycket tid över att blogga dom senaste dagarna. Men vad är Majas anledning..? Jag chansar på lathet :)

Fredagar är typ bästa dagen i skolan.. Det ända är att jag har varit så jäkla trött hela dagen.. aja.. Först hade vi språk, då gick vi en promenad ner till Bärsjön. Fast det var ganska tråkigt så jag gick tillbaka med Hampus och Daniel :P Sen hade vi gympa och det är ju bara kul. Sen musik, som också är kul. Vi kollade lite på en film sen gjorde några uppgifter. Fick också reda på att jag fick väldigt bra på musikprovet ;) YEY. På lunchrasten satt vi ute och stekte i solen, det är så j.ä.v.l.a NICE väder :D Och det gör mig på super humör :D :D :D !! Sen hade vi i alla fall SO, då var det några som redovisade om sina praoplatser. Jag och Alexandra ska göra det på måndag tror jag.

Efter skolan hängde jag med Jessica till Norrtälje, trevligt :)
hahah på bussen hem somnade jag och åkte förbi min busshållsplats..  HAH!
Jag skulle egentligen hem till Rasmus idag men jag hann inte med sista bussen :/

OMG vad jag har svullat idag.. Känner mig som en köttbulle just nu. Först käkade ja pannkakor i skolan, sen godis på rasten. När jag kom hem hade pappa satt på grillen, så det blev massa god maat! Sen har jag ätit massa godis och popcorn... Inte bra alls! Jag som skulle försöka bli nyttig och allt.. hahaha x)
Sen har jag så galet ont i min fot.. eller i båda faktist!
Den ena stukade jag i onsdags, fast har inte så jätte ont längre.
Och min andra fot "låser" sig hela tiden så det går inte att röra på den för då gör det så j.ä.v.l.a ont.. :'(
Jag funderar på att gå och sova.. Det är FREDAG och klockan är BARA 10..? Men jag är så galet trött.. Har ont i huvudet, ryggen, fötterna.. Och det finns ingenting att göra !?
Aja, får se hur det blir.. :)

VI HÖRS, och Bloggningen ska bli BÄTTRE! /vicann.


BILD FRÅN TURKIET MED SARA 2010. SAKNAR DET GALET MYCKET!
skulle ju igentligen hängt med dom till Cypern i sommar, men det blev inte så :/

Träffat Sara :D

HejHej, kom hem för en stund sen från Norrälje. Har varit där med Sara :) Vi käka donken, sen gick vi ner till centrum.. Vi gick fram och till baka flera gånger.. haha :) Sen var det en gubbe som satt på en bänk, och när vi gick förbi honom så sa han "hejsan alla kärringar eller nåt sånt, sen när vi började skratta så började han "mjaaoua" hahah xD ??

Skolan idag har varit ganska lungn, vi hade först sv, då fixad vi lite saker med praon, sen hade vi engelska. Då redovisade vi om praon. Sen no, där labbade vi. Vi kollade på hårstrån och naglar i mikroskåp. Det var inte det mysigaste jag sett.. :) Sist hade vi EA, då gjorde jag Maja och Alex ett matte prov, men vi hade bara en lärare där typ mindre än halva lektionen. Så det var ju ganska lätt att fuska. Fast sånt gör ju inte jag iof O:) Som Maja skrev har vi gungar på rasten på våran favorit gunga :D fast idag ramlade vi faktist inte O:) Sen har vi pratat engelska det mesta av dan. :D

Men nu ska jag ut med Kristin och några. Vi hörs :)


MISSAR :D sen har vi en till kattunge som är typ grå svart :)

Jordgubbar

Hej hopp!

Idag har de vart trååk dag i skolan, fast lite roliga raster.. höhö
Började med att vi hade svenska sen eng -.- sen så hade vi no, sist så hade vi matte prov, men då mitt i var jag tvungen att gå på utvecklingssamtal? suck asså -.-
Sen på rasterna har mvbw gungat. Haha vi gillar´t ;)
Men nu ska jag äta jordgubbar och kolla på big brother eftersom jag missade de i går :(
Men hare så bra alla fans O:)

                                                                                              /MAJA

             

Andra avenyn :D

Heey
Nu sitter jag här och kollar på Andra avenyn, och dricker tee, de e fett naaajs :D
Idag har de vel int hänt så mke. Hade ont i huvet, så ja stanade hemma från skolan, så somna jag om och vaknade vid 3? haha :) käkade jag och gick till stallet sen har jag bara suttit vid datan.. :D
Men ni får ha de så bra dåe! bye bye
                                                                                                  /MAJA

        

heeeeej :)

HEHEHEHEHJ ! :)

I skolan har det väll inte hänt något speciellt. Eller jo det har de ju i och försig, fast det behöver jag inte ta upp här :) Sen gjorde jag illa foten på jumpan och nu har jag haft sjukt ont, fast det börjar gå över. Hahah mamma skulle kolla på den och så började hon trycka för att kolla om det gjorde ont, och det gjorde gaalet ont! Men jag bara asgarva.. hahaha. Jag skrattar typ alltid när det gör ont.. ? :O Men jag gillar't !
Men nu ska jag ut med Kristin :D VI SES! / vicannn


Desperate housewives

inlägget under: HAHAHAHA så jävla kuul. Haha fan att man inte ficke de på film! Båda hänger uppochner knäpptysta, stirriga ögon och snurrar... haha

Men nu sitter jag iaf ocg kollar på desperate housewives och käkar glass och dricker tee MUMS :)
Men nu e reklamen slut så byebye bitches ;)
                                                                                   /MAJA


HAHA!


MVBW gillar att gunga :D // dagens fail, x 2...

#1
HAHAHAHAHA.

Jag och Maja ramlade av gungan idag... xD
Vi gjorde jätte hög fart sen lutade vi oss åt ena hållet så att den snurra. "gungsnurr" som vi kallar det, och en sista gången vi gjorde det så lutade vi oss typ för mycket åt ena hållet så vi hänger på gungan och snurrar runt och .. Jag vet nästan själv inte vad som händ.. Både jag och Maja var typ as chockade så vi skrek inte eller nånting, vi bara hängde där och åkte runt helt tysta.. Sen ramlade jag av och så började vi ASGARVA.. haha det var kul!!

#2
HAHAHAHAHA, Aaaaaaaj!!
Det ringde nyss i telefonen så jag skulle springa och svara. Och vi har typ ett "staket" eller vad man säger, mellan vardagsrummet och hallen. Så jag kommer i full fart och ska hoppa över staketet, men jag kom inte helt över så jag ramlar över det och typ aa.. fyfaan vad ont det gjorde... haha! Jag låg där ett tag och funderade på om jag skulle börja gråta, men istället börjar jag asgarva (som vanligt) och mamma bara kollar på mig som om jag är helt dum i huvudet.... HAHAHA.

Aja.. skolan idag har varit tråkig som vanligt, vi har haft Mentors tid, hemkunskap, språk och sist matte.
Det roligaste på hela skoldan var ju när jag och Maja ramlade av gungan i alla fall.. haha.
MEN VI HÖRS SENARE! :)



MVBW :D



/VICANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! ;)


/skolan

God morgon bloggen!

Nu kom jag nyss till skolan, nu har vi so.. kuul -.- Men nu ska jag va duktig och jobba lite (A) eller..?

                                                                          /MAJA

söööööta


Ont i halsen :(

Hejhopp!

Ska berätta lite kort om dagen, först va ja i skoaln, sen åkte ja hem och jag och Fanny gick me hundarna och så stanade vi och solade lite på vägen=skööönt :) Sen så gick vi hem och då gick jag till stallet och red :) Sen så har jag inte gjort så mycket. Nu sitter jag här och kollar på Andra Avenyn :D Har ont ei halsen :( så nu ska jag dricka tee och sen sova tror ja :) GOD NATT! 
                                                                                          /MAJA
Jag bjuder stort på bilden!

sometimes i miss my short&dark hair..


Ofelia & Sara.

 

 - JAG ÄLSKAR ER.

Jag hade chansen att få träffa er nästan varje dag. Men jag valde de motsatta. Jag erkänner att jag ångrar mig, jag tror allt skulle varit mycket bättre om jag hade gått kvar med er. Men gjort är gjort och det finns inte så mycket mer man kan göra. Men ni ska veta att jag saknar er hela tiden, ni är några av dom bästa vännerna jag har. Och jag är sjukt glad att jag har just er. Ni anar inte hur mycket ni betyder. :D
NI ÄR UNDERBARA!

sommar nu tack ! :D

Sitter ute i solen med datan i knät och kakor och mjölk..(hihi) kan det bli bättre? :P JAG VILL HA SOMMAR NU!
seriiiiiiiiiiiiiööst!!!!
haha förlåt för mitt ryck, men sommar är nog det bästa som finns.. :)

Idag var det ju första skoldan på 2 veckor.. de sög som vanligt :) vi hade först so, sen no, engelska och sist matte.
Efter skolan drog jag med Rasmus till eftis, sen kom jag hem för en liten stund sen. Och nu har jag det bara awesome!'
Fast nu äre kääk, vi höörs sen ;D


SOOOOOOOOOOOOOMMMAR <3


HAHAHAHAHAHAHAHHA



MVBW HUMOR

/Skolan

Heeei!

Nu sitter jag i datasalen, har rast :) Vi har precis käkat, eller aa macka, höhö.
Men snart så e de engelska! Gud så kul längtar, de e mitt favorit ämne och de e veckans höjdpunkt! NAAAAAAT! hate it -.-
Men ni får ha de så kuul, puuuus på er :*

                                                                                          /MAJA

gammal bild på MvBw :)


tjäna pengar på bloggen?

Vill du tjäna pengar på bloggen?
Bli medlem här --> http://www.lnkjuice.com/ref/1704/ ;)



Städat hela dan.. :)

Hej Bloggen :D
Idag har jag vikt kläder i ca 4 timmar.. :)
Och det behövdes verkligen, hade kläder på hela mitt golv och i garderoben var det helt kaos.
Så jag har fixat det idag. :D

FÖRE:

EFTER:

Typ hälften av kläderna hamnade i en säck upp på vinden, sen har jag massa kläder i en "låda" som jag också måste fixa.. men det blir nån annan dag -.-' :)
Nu ska jag fixa lite saker, sen blir det nog basta och sen SOVA! hejdå :)

/Majaa

Sry för min dåliga uppdatering men har varit mycket fixande i stallet nu, har ju fått hem nya ponnin :D
Läs mer om det här http://ponnymaja.blogg.se/ <------------ Alla läser :D hihih
Men har inte så mycket att skriva.. Nu ska jag iaf ut och rida så hörs sen :)

The Rock .. :D

Rosa Pantern var helgrym (A)
Nu kollar jag på The Rock. Den är också väldigt bra, fast den slutar om typ en timma och jag börjar bli väldigt trött.. :)
Aja, Nu ska jag kolla vidare på filmen sen går jag och sover. NATTI. :)

Rosa Pantern 2 ;)

Tjaa!
Kom nyss in. Brrr vad kallt det vaa. :P
Nu sitter jag och kollar på Rosa Pantern 2, i like it! Med chirre och Påskmust :)
Fast nu är det nyheterna och vädret en kvart.
Sen böörjar det igen :D kan knappt vänta.. :D :D :D hihi.

Jag vill skriva något kul men vet inget kul att skriva.. :)
Aja, vi hörs ;)

NU börjar filmen, en kvart tog det för mig att skriva klart de här inlägget.. :)


Godmorgon. :)

Hann inte blogga igår. :P
Det var ju sista dan på hunddagiset, ganska tråkigt faktist.
Vi kom dit nio, gick en promenad runt halv 10, sen fick vi rast kl 10. Då gick vi till bibloteket.. hahahaha. Hade askul där.. x) Sen kom vi tillbaka till hunddagiset runt 12, så städade vi lite sen gick vi en till promenad sen fikade vi. Tog bussen hem klockan kvart över 4. När jag kom hem gjorde jag inte mycke alls. På kvällen åkte jag till skutan. Vi kollade på film osv.. Sen åkte jag hem och gick och la mig ganska tidigt. :)

Idag händer typ ingentignt, ska städa rummet (A) Sen kanske ut och springa lite senare. :P
Men nu ska jag gå och äta frukost, så vi hörs :D


inte okej! :p

Har blivit jätte dålig på att blogga.. inte okej!

Dagen har varit som vanligt.
Fick gå ut med bajshunden idag... den bajsar hur mycket som helst! Det är inte kul..
Idag har jag faktist inte sovit nåt på hunddagiste. Första gången? :P Så nu är jag ganska trött.
Imorgon är det sista dagen på hunddagiset. Då blir det fika och säga hejdå till alla söta hundar.. :'(
Juste, måste leta fram massa papper som jag ska ta med mig imorgon..
Det var ett träd/gren som rammla framför bussen när vi åkte hem idag, det blåste ju inte lite!
När jag kom hem fixade jag lite saker, åt mat.
Sen skulle jag ut och springa, och då ville syster hänga med.
Haha, vi sprang till fotbollsplan och var där och busade.
Det blåste ju fortfarande när vi var ute, vi höll på att ramla några gånger.. haha.

Vi var ute nån timma och sen när vi skulle hem så trodde vi att vi såg pappa med hundarna, så vi springer och gömmer oss för honom, och så sa jag "sonja han såg dig" och då sprang hon fram och ba "pappa har du sett vicann?" Sen kommer hon springades tillbaka och asgarvar och ba "det var inte pappa!!!" HAHAHAHAHAH

Nu ska jag gå och sova. GODNATT :)



Maja här :D

Heeeeeej!
Ska försöka komma igång med bloggandet igen, men just nu har jag knappt tid.. Men de löser sej :P
Men nu hinner ja iaf inte för snart börjar Big brother, min drog 
Och ja måste fixa nåt mumsigt tll de, Ja ska försöka bli lite mera nyttigt och inte käka godis och sånt hela tiden, men de får bli nån anan dag :D höhö


ny duschad.. :)

Ny duschad och på toppen humör :)
Det är så jäkla skönt efter man har varit ute och sprungit! i'm lovin it!
Nu ska jag göra te, sen så ska jag faktist gå och sova. Det blev inte så mycket sova på hunddagiset idag. Bara en snabbis. :)
så vi HÖRS imorn. ha en fortsatt trevlig kväll.. :)
hahahah.

duktig.. :) / v

Nej nu ska jag ut och springa en runda.
Hörlurarna på,
VOLYM 100.


cp..

Praon idag har varit som alla andra dagar så orkar inte skriva om den..
Vi tog bussen hem som gick kvart över 4. Bussresan hem var ju lite speciell, speciellt när man åker med ett mongo, Alexandra då som ni nog förstog. Hon är ju stöörd, hon typ drog sönder mitt hår.. Kan ju säga att hon är väldigt rädd för spindlar.. :) HA-HA cp :P
Nu ska jag soova... :) OVANLIGT !


Hemma hos alex :P


Min systers blogg.. ;)

HEJ!
hunddagiset idag var som alla andra dagar.. vi gick promenad, borstade hundar och fotade dom. På rasten gick vi till bibloteket och satt oss i en soffa där.. och gissa vad. vi somnade.. haha ^^ kul med alla folk som gick förbi och såg oss!?.. sen gick vi tillbaka till hunddagiset, och jag somnade där också (A) sen gick vi på promenad sen slutade vi.

Efter åkte jag hem till Sara. Trevligt! vi gjorde inte mycke alls, satt vid datan/tv:n men det var mycket trevligt att träffa Sara! :D
Jag kom hem kl 7, och jag har inte gjort nånting sen dess.. :P Är jätte trött.. SÅKLART !?
BYE. /VICANN


http://inteenbloggtill.blogg.se/
Kolla in på min systers blogg :D (hon i mitten)
Hon reser runt lite överallt. Just nu bor hon i Australien.
Hon skriver på engelska, men det är ju lätt att översätta.

bloggork 0%

hejhej, har inte orkat blogga idag. Har varit trött och inte orkat göra något.. ^^ 
Jag kom till hunddagiset ungefär vid 11. Och vi hade rast nästan precis när jag kom.
Sen kom vi tillbaka dit runt 1, och då satt vi där ett tag. Sen gick vi ut på en promenad och sen slutade vi. Då gick vi till åhlens och hm, sen till bussen och åkte hem. När jag kom hem somnade jag på direkten.. Jag sover hela tiden !? :P
Nu sitter jag och kollar på Superstaylisten Jonas, haha askul :D
Jag ska försöka tjata lite på Maja så hon också börjar blogga :)
SE YA.


dom här två hundarna gick jag ut med idag. så grymt söta!
(klicka på bilden så blir den större)

Försovit mig.. :D

Hejhej, som rubriken säger har jag försovit mig.
Jag låg och sov och så ringer Alexandra, men jag hann inte svara.
Och så kollar jag på klockan och då va den 8a, då bussen går.
Men för mig var klockan bara 7.. :)
Så ringer Alexandra igen och jag ba varför ringer hon nu?
Jag svarar och hon fråga var jag va, o jag ba: jag e hemma och hon ba: varför? och jag fattade inte vad hon mena med varför jag var hemma, men sen sa hon "bussen har redan gått ju" ja ba: vad är klockan !? :O hon ba: 8... OJDÅ.
"Ja ba:, Hon ba:,"
hahah

Får ta bussen som går halv 11 ;) Men det gör mig ingenting (A) Fast det är inte lika kul för Alex, hehe.
Men nu ska jag fixa klart allt.
VI HÖRS SENARE.


EN BILD FRÅN NÄR JAG GICK UT MED HUNDARNA FÖRRA VECKAN. :P

GODMORGON typ :)

Hejhej, har nästan precis vaknat.. förvånade? :D Nej inte jag heller :) Jag är trött hela tiden.. inte kul. Men det är först för att jag sover så dåligt på nätterna, fast det börjar bli bättre. Och sen är det för min nackskada, för jag går runt och spänner mig osv. för att det gör ont, och då blir jag trött.. :P

Har ju i alla fall varit hemma hos Alexandra igår och lite idag. Vi har haft det mysigt och varit ute och busat, kört vattenleken.. haha! och kollat på film. :D

Juste.. Tänkte bara säga en sak APRIL APRLI jag och Maja bråkar inte ;) Dom flesta kanske förstog det.. eller? Jag vet att det inte är första April nu.. men det är fortfarande April :D

'Nu är det bara att börja förbereda sig på ännu en vecka på hunddagiset. Börjar faktist tycka att det är väldigt kul att praoa där. :) Bara det inte är sånt här skit väder.. det ska vara sol!

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. Jag lär ju inte kunna sova efter det.. så jag sätter nog på en film senare. HEJDÅ :)


P!NK


/VICANN

Hos Alexandrrrrrrrra :D

Kom precis hem till Alexandra, och just nu sitter hon och äter.
Men sen ska vi ha kul och buuusa.
Vi ska vara med Fanny och Amanda,
och jag hörde något om att Miccan kanske skulle komma.
Trevligt värre ;D
Nu kom hon så vi hörs ;D

tro vad ni vill..

heeeejhej
det är många som tror att jag och maja bara driver.. men första april var igår!?
men ni får tro som ni vill faktist..
men jag tror inte vi lägger ner bloggen, för det blir väll bättre snart.
det får vi ju hoppas i alla fall.

Mammas kompis är här med sin lilla chiuaua, den är så gryyymt söt! Han sitter här i mitt knä och slutar inte pussa på mig.. haha :D
Nu sitter vi och fikar, syster har bakat paj. ;) Hon är inte bäst på att baka, menmen ^^
Nu ska jag pussas vidare med Wallter ;) pusshej.



En bild från förut.
Dunjacka till en hund, hur gulligt? :)

NEJ MEN? :D

HAHAH KOLLA VAD JAG HITTA ? :P



...

heej alla läsare :)
vet inte om vi ska ha kvar bloggen.. får se hur de blir med, det har hänt lite saker mellan mig och maja och aa..
men aja jag försöker vara glad i alla fall!

Nu sitter jag i alla fall och snackar med Rasmus i telefon, saknar honom ♥
Imorgon vet jag inte vad som händer, ska försöka hitta på nåt kul :P
Vi hörs kanske senare.. hejdå!


hohohohoh


1 april ! :D

Bara för att det är första april idag så tänker jag busa lite :D Typ tejpa för kranen, osv.. heheh :) busigt!


Har föresten haft hicka i mer än en halvtimme nu, börjar undra om det är något slags april skämt..

/viicaann


JÄvla alkolister .. haha! x)

NEJMEN HEJ!!
Äntligen hemme efter att bussen blev försenad typ nån halvtimma kanske.. pga alkolisterna på bussen.. haha! En av dom "bosse" hade typ diabetes så han fick nåt problem med de, han bara satt där och dom andra fick ingen kontakt med honom, så en av dom andra gick fram och sa till busschaffören. Så han stanna och gick bak och kolla, sen blev han tvungen att gå ut och ringa ambulansen, och han blev as sur och skrek åt en av dom och sen när ambulansen kom och vi åkte iväg så började en av dom säga att hon skulle ta livet av sig och det blev typ lite bråk. Sen ville hon inte gå av bussen när dom skulle av osv... haha jag och Alexandra satt bara och gaarva xD 4


HA-HA BLEV BARA TVUNGEN... XD



Praon idag har varit tummen upp :) Vi fick sovmorgon och kom dit klockan 10, sen gick vi en promenad och när vi kom tillbaka. Typ vid 11, fick vi sluta. Sen gick vi till busstationen och åkte upp till coop och vi tänkte gå och säga hej till Olivia och Kajsa, men sen kom vi på att våran buss gick snart så då tog vi en buss tillbaka till busstationen och tog bussen hem. Nu sitter jag här och lyssnar på musik som vanligt. Senare kanske jag ska vara med Sara och Alexandra, får se hur det blir med de. Men vi hööörs :D

RSS 2.0